3voor12 Utrecht

Utrechtse songwriter Áslaug brengt eerste single 'Take From Me' uit

"Ik maak muziek door alles te ordenen"

De Utrechtse songwriter Áslaug heeft vandaag haar eerste single 'Take From Me' uitgebracht. Het nummer gaat over het loslaten van al haar eigen zorgen en deze in de handen leggen van iemand anders. "Ik had veel zorgen over de toekomst. Veel in mijn omgeving vertelde mij dat er geen grenzen zijn voor wat je wilt bereiken. Ik heb veel van deze gevoelens aan anderen gegeven."

Ze geeft een flair van 80s melodieën en een gevoel van onderdompeling aan haar songwriting. Muzikaal ligt ‘Take From Me’ in het verlengde van het karakteristieke geluid van indie-bands zoals Haim en The Japanese House. 

Door muziek te maken ordent ze haar gedachten. "Het is een selffulfilling prophecy geworden. Vanuit je eigen perspectief zie je jezelf in een sterke positie. ‘Take From Me’ speelt vooral in op hoe je vanuit je eigen kracht dat kan doen."

Áslaug is te zien tijdens de popronde. Op zondag 15 september speelt ze op festival VOOR//AAN in Utrecht en op maandag 23 september doet ze de support van The Japanese House in Paradiso Noord.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12