3voor12 Utrecht

Rammenas organiseert muziekavond Ramme & Nasse in dB’s

Vegetarisch cateringbedrijf viert opening verkooppunt in dB’s met drie bands en dj’s

Op donderdag 12 april presenteert Rammenas samen met dB’s Ramme & Nasse, een avond met drie alternatieve rockbands, de mannen van The Village die plaatjes draaien en vegan eten van Rammenas zelf. Rammenas viert hiermee de officiële opening van het verkooppunt van hun vlammende Roots Rock Kitchen in dB’s. Zoals de bezoekers van onze Club-avonden al eerder gemerkt hebben kun je de vegetarische maaltijden die je van je favoriete festival gewend bent nu ook in dB’s krijgen.

Rammenas biedt sinds 2014 vanuit Utrecht plantaardige snacks en maaltijden aan op verschillende festivals binnen en buiten Utrecht. Van de housewarming van Tante Joke tot Best Kept Secret. Vaak muziekgerelateerd, soms ook klimaatneutraal georiënteerd en/of politiek geëngageerd. En altijd met het motto: "vet vegetarisch en niet vies van gezond". Ooit begonnen als pop-up zaakje in Hoog Catharijne, heeft Rammenas na een aantal jaren van verhuizingen en rondzwerven een vast stekje gevonden in De Vechtclub XL. Van daaruit krijgt de droom van oprichters Rutger van Deelen en Teun Berting om een vegetarische snackbar te starten steeds meer vorm. Structureel iedere donderdag tot en met zondag bij poppodium dB’s, op vrijdag en zaterdag bij Brewpub De Kromme Haring en daarnaast bij verschillende evenementen.

Rutger is overigens ex-programmeur bij ACU en Teun speelt in de band ZERO ZERO ZERO, de muziek zit ze dus diep in het hart. Om de liefde voor eten en muziek samen te laten smelten organiseren ze op donderdag 12 april dan ook Ramme & Nasse en dat doen ze niet alleen. De Utrechtse alternatieve rockband ZERO ZERO ZERO, Video Store en Love Supreme zijn van de partij om je een bak vol herrie te bezorgen en om het af te maken draaien de dj’s van The Village plaatjes.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12