3voor12 Utrecht

Line up Popronde Woerden 2023

25 opkomende Nederlandse acts spelen op 11 locaties in de stad

Op zaterdag 9 september is het reizende muziekfestival Popronde weer van start gegaan. Tijdens de Popronde spelen opkomende Nederlandse popacts in horecagelegenheden, kledingwinkels, kapperszaken en andere toffe locaties in meer dan veertig Nederlandse steden. In de provincie Utrecht komt de Popronde in drie steden langs: Amersfoort, Utrecht en Woerden. Die laatste stad wordt op zondag 24 september bezocht.

In Woerden spelen op zondagmiddag en - avond vijfentwintig opkomende acts op elf verschillende locaties. Om 14.00 uur start het programma met een optreden van Leah Rye in het Stadsmuseum. De laatste shows zijn van ANNE in Viviamo (20.15 uur) en Yaro Mila in Café de Pompier (20.30 uur).

RPL FM (Rubensstraat) host vanaf 13.15 uur zogenaamde Popronde sessies. Op elke ‘kwart over’ is daar een optreden van een act die je later ook in de stad kunt zien. Dat zijn achtereenvolgens There You Go, Maryn Charlie, The Super Soakers en als laatste Lola Cedès (16.15 uur). Extra goed nieuws is dat de Popronde helemaal gratis is.

De volledige line-up bestaat uit: ANNE, Daniël Tomàs, Djoeke, Dorpsstraat 3, Elliot Boyd, FAY, Inge Lamboo, Janet Livv, Leah Rye, Lola Cedès (foto), Loveth Besamoh, Marta Arpini, Maryn Charlie, MICHA, The Mocks, NEWT, Penny Roox, Radio Trapani, SEM, The Super Soakers, THAMES, There You Go, Tom Greendale, Wynnm en Yaro Mila.

Alle optredens met de exacte tijdstippen vind je hier.

Te zien: Popronde Woerden 2023, zondag 24 september 2024 @ diverse locaties, Woerde

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12