3voor12 Utrecht

dB's organiseert nog één feestje op de oude locatie

En begint crowdfunding voor de nieuwe locatie

Dat dB’s verhuist naar de Vlampijpstraat is inmiddels geen nieuws meer. Om in stijl afscheid te nemen van de oude locatie aan de Cartesiusweg is er op zaterdag 27 april een afscheidsfestival. Ideaal voor mensen die niet van Koningsdag houden en voor iedereen die nog één keer wil feesten in de oude dB’s.

Zoals dB’s zelf op hun site heeft staan: ‘Een treurige dag… Maar wat helpt er nou beter dan een gigantische knalfuif?!’. Het feest begint om 19.00 uur en eindigt rond 4.00 uur. De kaarten voor het afscheid zijn inmiddels te koop.

Tijdens het festival zijn er optredens in de zaal en de opkamer. De vaste bezoeker ziet veel bekende namen op de poster staan. Onder andere metalband Throwing Bricks, hiphopband De Boulevard en punkband Hee Hee Shamone zijn van de partij. In totaal staan er elf bands op het programma.

Omdat de nieuwe locatie van dB's groter is dan de huidige locatie, is een extra investering nodig. Om alles op de nieuwe locatie laagdrempelig te houden, is het oefenruimtecomplex en podium een crowdfunding gestart. Meer informatie over de crowdfunding is hier te lezen. Een enquête over de crowdfunding is hier in te vullen.

Iedereen die benieuwd is naar de ontwikkelingen aan de Vlampijpstraat kan er op zondag 7 april weer terecht tijdens de maandelijkse open dag. Die middag is er een optreden van de Utrechtse folk ’n roll band Jesco.

Te zien: dB’s FINAL ROUND FEST, zaterdag 27 april 2024 @ dB’s

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12