Club 3voor12 Utrecht is weer terug! Als vanouds presenteren we drie veelbelovende acts in dB's op de laatste donderdag van de maand. In maart zijn dat NONCHELANGE, CHARLOT en (...)Centraal. We trappen af om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via de website van dB's.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 31 maart naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

NONCHELANGE

In zijn Nederlandstalige rap-georiënteerde indiepop (met een vleugje Tame Impala) geeft NONCHELANGE een absurdistische, soms narcistische maar vaak luchtige kijk op het leven. Momenteel werkt NONCHELANGE aan zijn zelf geproduceerde debuutalbum. Verwacht een show vol muzikale hoogtepunten (en wellicht wat karaoke).

CHARLOT

Een kersverse EP op zak, een voorprogramma voor Froukje en een show op Grasnapolsky in het vooruitzicht; de Utrechtse CHARLOT timmert flink aan de weg. Met strijkers, synthesizers en haar serene stem vertelt CHARLOT haar verhalen in songs die variëren van donker en kil tot warm en dromerig.

(...)Centraal

Een zevenkoppige hyperproductieve duizendpoot beweegt zich door straten van (…) en creëert een middelpunt van onbezonnen extase. (…) centraal maakt bruisende, brutale pop waarbij absurdisme niet ver te vinden is.