We kunnen niet wachten totdat we Club 3voor12 Utrecht weer op de vertrouwde manier kunnen organiseren, maar tot het zover is komen we met een kleine en intieme variant: Club 3voor12 Utrecht dichtbij. Vanuit de coronaproof zaal van dBโ€™s presenteren we twee veelbelovende acts: WAAKHOND en Het Bewind. We beginnen om 20.30 uur en beide shows zijn te zien via een live registratie.

๐——๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ด ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป!

Geniet op een veilige manier van de avond met een select gezelschap muziekliefhebbers. Wij zorgen voor de 1,5 meter ruimte tussen jou en de rest van het publiek en jij voor de sfeer. Bestel je ticket via deze ticketlink en schuif donderdag 29 juli aan in de zaal van dB’s als je geen corona gerelateerde klachten hebt. Na aanschaf van een ticket ontvang je een servicemail waarin instructies en informatie staan over het concert. Lees die goed door voordat je naar dB's afreist! Samen zorgen we voor een leuke en veilige Club 3voor12 Utrecht dichtbij. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Waakhond

Waakhond is een alleskunner die genres buigt en ze samensmelt met experimentele video. Hij vertelt persoonlijke verhalen met zijn teksten, en gebruikt alles van lompe riffs tot dromerige soundscapes om zijn wereld tot leven te wekken. Alle invloeden komen samen in een hypnotiserende popshow met ban. In april verscheen zijn debuut-EP Tweeling.

Het Bewind

Niemand weet of de bewindslieden uit Het Bewind regeren vanuit een aangeboren machtspositie of dat ze zijn verkozen door een lang-verdwenen democratische meerderheid. Sommigen fluisteren zelfs dat ze een goddelijk decreet uitvoeren. Feit is dat de garagefunkband uit Utrecht regeert met een tweetal koperen scepters die met een ijzeren metaalmoeheid de maat zwaaien. Het saxofoongeschal temt de massa's en de vuige grooves doen de aarde trillen. Niemand weerstaat de macht van Het Bewind. Vorig jaar verscheen de gelijknamige debuut-EP.