Op zaterdag 30 november vierde het Utrechtse label Tiny Room Records zijn vijfjarig bestaan. Wij vierden de verjaardag mee.

In de sfeervolle Brewpub De Kromme Haring en de naastgelegen Studio Patrick vierde het Utrechtse diy-label Tiny Room Records zijn vijfjarig bestaan. Bijna veertig releases heeft labelbaas Stefan Breuer in die periode uitgebracht. Voorwaar een prestatie van iemand die het grotendeels in zijn eentje doet. De muziek die Breuer uitbrengt is een weerspiegeling van zijn eigen smaak die van ingetogen singer-songwriters naar harde noise rock gaat en alles wat daar tussenin ligt. Tiny Room is misschien een ‘klein’ label maar met artiesten uit onder andere Frankrijk, België en de Verenigde Staten is het wel een internationaal label. Een aantal van die acts heeft helemaal de moeite genomen om vanuit (Zuid) Frankrijk of België naar Utrecht te reizen om te spelen op het feestje van hun ‘baas’, zoals ze met een lach zeggen. De avond is ook een aangenaam weerzien van en met andere mensen die net als Breuer mooie dingen willen maken en op zo met zijn allen een bijdrage aan de Underground muziekscene willen leveren.

Garciaphone

Garciaphone

Garciaphone

Taïfun

Taïfun

Taïfun

Queen of the Meadow

Queen of the Meadow

Queen of the Meadow

Labelbaas Stefan Breuer speelt ook in Combo Qazam

Combo Qazam

Combo Qazam

Combo Qazam

Een trotse vader Breuer

Naked Shortsellers

Naked Shortsellers

Naked Shortsellers

De mooiste en markantste zangstem van Utrecht


Gezien: 5 jaar Tiny Room Records verjaardagsfeest, met Garciaphone, Taïfun, Queen of the Meadow, Combo Qazam en Naked Shortsellers, zaterdag 30 november 2019 @ Brewpub De Kromme Haring