Het weer tijdens deze achtste editie van Into the Woods doet denken aan dat van twee jaar geleden. Onstuimig en zelfs bijna ontruimd begint de zaterdag van het festival in het Amersfoortse bos Birkhoven. Er worden flink wat poncho’s uitgedeeld, maar toch komt de zon ons ook verblijden.

Op elke stage komt de natuur, de aankleding en de programmering magisch samen. De stages lijken net zelfvoorzienende dorpjes met elk een unieke sfeer. Ondanks de allure van een dancefestival is er ook aan livemuziek geen gebrek met onder andere 45ACIDBABIES, Los Condors, Bazzookas en KOFFIE. De keuze is reuze bij de afsluiters: Hunee betovert Into the Groove, Altin Gün neemt je mee op een Turkse trip, pieken doe je bij Ben Sims en D.A.C. speelt een Amersfoortse thuiswedstrijd. Lokaal is Into the Woods al jaren niet meer, maar er paraderen veel trotse Amersfoorters door het kleurrijke bos dit weekend. 

Geen toverdrankje dat ons terugbrengt, dus hier zijn de foto's.

45ACIDBABIES

Los Condors

Publiek bij Los Condors

Radio de Koperen Hond

Phreak of Visions

Mike Servito

Bazzookas

Publiek bij Bazzookas

Ben Sims

Altin Gün

Altin Gün

D.A.C.


Gezien: Into the Woods met o.a. Los Condors, 45ACIDBABIES, Ben Sims, Bazzookas, Phreak Of Visions, Mike Servito, Altin Gün, zaterdag 9 september 2017 @ Bos Birkhoven, Amersfoort