Lakshmi, Smthng Smthng Unicrn en The High Weeds op april-editie Club 3voor12/Utrecht Lakshmi, Smthng Smthng Unicrn en The High Weeds op april-editie Club 3voor12/Utrecht

Kom luisteren naar gelaagde popsongs en rock/pop recht uit de garage

, Redactie 3voor12/Utrecht

Lakshmi, Smthng Smthng Unicrn en The High Weeds op april-editie Club 3voor12/Utrecht

Kom luisteren naar gelaagde popsongs en rock/pop recht uit de garage

Redactie 3voor12/Utrecht ,

Ook op de laatste donderdag van april staan er weer drie opkomende artiesten op het podium van dB’s tijdens onze maandelijkse showcase-avond Club3voor12/Utrecht. Deze keer kun je luisteren naar de gelaagde songs van Lakshmi, female-fronted garagerock van Smthng Smthng Unicrn en garagepop van The High Weeds. De entree is gratis, zoals altijd.

Lakshmi

Je kunt haar al kennen van o.a. de Popronde, Paaspop, De Grote Prijs van Nederland of De Beste Singer-Songwriter en deze maand is Lakshmi ook nog eens 3FM Serious Talent. Verwacht gelaagde songs, met diepe synths, donkere strijkarrangementen, ergens in het midden van Lana Del Ray, Lorde en M.I.A. Gelukkig komt frontvrouw Lakshmi niet alleen, maar met een uitgebreide band die de duistere songs de ballen geeft die ze verdienen. De gloednieuwe EP Come Sin With Me is een mooi visitekaartje voor wat Lakshmi live neerzet.

Smthng Smthng Unicrn

Smthng Smthng Unicrn bestond al een aantal jaar, zonder dat de wereld daar heel veel van hoorde, maar in maart zette de band zichzelf keihard op de kaart met debuutsingle Pr0blemPr0blem. Daar horen we fijne female-fronted garagerock met een duidelijke punk-insteek. Ergens in het straatje van the Yeah Yeah Yeahs en The Kills. We twijfelen er niet aan dat deze muziek live op de Club nóg beter tot z'n recht gaat komen.

The High Weeds

The High Weeds hebben geen idee wat ze hier doen op deze aardkloot, of hoe ze dingen zouden moeten doen. Maar weet je wat? Fuck it. Bel je vrienden, neem bier mee en maak herrie. Want zo slecht is het leven niet. Precies dat is waar The High Weeds voor staat. Het nieuwe Utrechtse viertal brengt luide 'quarter life' garagepop in de stijl van FIDLAR, Wavves, Together Pangea en The Vaccines. Hun debuut EP duurt 13 minuten en bevat zes songs; het leven is kort en het is al laat.'Take me higher baby / Cause I've been feeling so low'.

Te zien: Club 3voor12/Utrecht april met Lakhsmi, Smthng Smthng Unicrn en The High Weeds, donderdag 28 april 2016, 20.30 uur @ dB’s, Utrecht. Entree is, zoals altijd, gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht