Eerste namen muziekprogramma Tweetakt Eerste namen muziekprogramma Tweetakt

Onder andere Sef, Jacco Gardner en King Ayisoba spelen begin april op de Neude

, Tekst: Bas Koppe

Eerste namen muziekprogramma Tweetakt

Onder andere Sef, Jacco Gardner en King Ayisoba spelen begin april op de Neude

Tekst: Bas Koppe ,

Het Utrechtse kunstfestival Tweetakt komt met de eerste namen van hun muziekprogramma. Ook dit jaar hebben ze weer bijzondere artiesten weten te strikken. Zo komen onder andere Sef, Jacco Gardner, King Ayisoba en Rats on Rafts naar de Neude optreden.

Sef en Jacco Gardner zijn geen onbekende namen. De albums die zij vorig jaar uitbrachten, werden goed ontvangen door publiek en recensenten. Vooral 3voor12 was te spreken over In kleur en Hypnophobia. Ook stonden ze allebei in de top 100 van de Song van het Jaar 2015. Daarnaast komen de Rotterdammers van Rats on Rafts naar het festival. Vorig jaar brachten zij hun tweede album Tape Hiss uit. Toch programmeert Tweetakt niet alleen maar Nederlandse bands. Dit jaar komt ook de Ghanese band King Ayisoba om hun groovende mix van traditionele Ghanese muziek en 21e eeuwse beats aan het publiek te laten horen.

Het muziekprogramma van Tweetakt vindt plaats van 1 tot en met 17 april op De Neude. In de weekenden tussen 9 april en 29 mei 2016 is er ook een kunstprogramma op Fort Ruigenhoek in Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht