24uur LiveBuild pakt uit met jubileumeditie

Eerste weekend van februari staat Utrecht weer in het teken van goed doel

Tekst: redactie ,

Een jubileum behoort groots te worden gevierd, dus ook de vijfde editie van 24uur LiveBuild van 5 tot en met 8 februari. 24 uur LiveBuild is een vierdaags evenement waarmee organisator LiveBuild zoveel mogelijk geld wil ophalen voor een goed doel: een waterproject in Kameroen. Net als voorgaande edities doet de stichting dit niet alleen. Veel Utrechtse muzikanten, winkeliers, theatermakers en anderen dragen hun steentje bij. Zo zijn er zaterdag 7 februari maar liefst 24 instores, waaronder twee georganiseerd door 3voor12/Utrecht samen met The Village Coffee & Music en Gys.

edit.vpro.nl/3voor12/lokaal/utrecht/nieuws/2015/januari/Alexi-Lalas-en-My-Blue-Van-op-24uur-LiveBuild.html

Heel Utrecht pakt uit met tientallen manieren om aandacht te vragen voor het goede doel. Denk aan lasergamen, een PechaKucha-editie, theater in winkels, een tijdelijke Kunstwinkel, speciale koekjesverkoop, een afterparty in De Helling, een Pollination-SuperJam in ACU en nog veel meer. Voor muziekliefhebbers heeft LiveBuild een ruim programma opgesteld, met op donderdagavond 5 februari de officiële aftrap in TivoliVredenburg. En drink je het liefst koffie bij je muziek? Weet dan dat LiveBuild diverse koffiezaakjes in het centrum omtovert tot tijdelijk mini-poppodium voor (semi-)akoestische optredens, waaronder Coffee Company en The Village Coffee & Music. En de koffie-haters (bestaan die er?) kunnen nog altijd kiezen uit één van de andere ruim twintig instore-locaties.

Net als vorig jaar, organiseert ook 3voor12/Utrecht een instore met twee populaire Utrechtse bands: My Blue Van en Bodypolitics. Dit jaar doen we dit samen met The Village Coffee & Music en Gys. De instores vinden op zaterdagmiddag 7 februari plaats. Lees meer over deze instores.
  
24uur LiveBuild is een initiatief van Stichting LiveBuild. Deze Utrechtse stichting ondersteunt Kameroense dorpen bij het realiseren van schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en goed onderwijs.

Meer informatie over 24uur LiveBuild vind je op de speciale 24uur LiveBuild-website.