Nieuwe namen muziek- programma Tweetakt/Kaap 2015 bekend Nieuwe namen muziek- programma Tweetakt/Kaap 2015 bekend

Aestrid, PHOS en Freez treden op tijdens 3voor12/Utrecht-avond

, Tekst: Iris van Korven

Nieuwe namen muziek- programma Tweetakt/Kaap 2015 bekend

Aestrid, PHOS en Freez treden op tijdens 3voor12/Utrecht-avond

Tekst: Iris van Korven ,

Het muziekprogramma van Tweetakt/Kaap 2015 krijgt steeds meer vorm. Van 27 maart tot en met 12 april vinden er wederom dagelijks optredens plaats in het festivalcentrum op de Neude. Aestrid, PHOS, Freez, Yuko Yuko, CUT_, Ronnie Flex, NoizBoiz, Playground Zero, BEA, The Mysterons, Eerie Wanda en Cookachoo zijn toegevoegd aan line-up van het interdisciplinaire festival.

Tweetakt/Kaap biedt elk jaar een eigentijds en internationaal programma van theater, dans, muziek, beeldende kunst, cabaret, interactieve games en installaties. In het festivalcentrum op de Neude worden in totaal twintig concerten georganiseerd. Daarvoor werd eerder al de komst van De Staat, Klarälven, Bombay, David Douglas, Nouveau Vélo en zZz bevestigd.

Aestrid, PHOS en Freez op speciale 3voor12/Utrecht-avond
Aestrid, PHOS en Freez treden op donderdag 2 april op tijdens een door 3voor12/Utrecht samengestelde avond. Aestrids meest recente album No Map Or Address werd door de redactie van 3voor12/Utrecht uitgeroepen tot het beste Utrechtse album van 2014.  Eveline Vroonland bracht onder de artiestennaam PHOS onlangs het album Never Obsolete uit en was daarvoor al 3FM Serious Talent. Freez was in 2012 de 3voor12/Utrecht Selecteert… en oogstte in 2014 veel waardering voor Les Demoiselles, het album dat hij samen met A.R.T. uitbracht.

Tweetakt/Kaap maakt in maart de laatste namen voor het muziekprogramma bekend, dat er vooralsnog als volgt uitziet:
27/03 - De Staat en Playground Zero
29/03 - Klarälven
01/04 - Subbacultcha presents: Yuko Yuko en BEA
02/04 - 3voor12/Utrecht presents: PHOS, Freez en Aestrid
04/04 - Bombay en David Douglas
05/04 - Eerie Wanda en The Mysterons
09/04 - Nouveau Vélo en zZz
10/04 - CUT_ en Coocachoo
11/04 - Ronnie Flex en Noizboiz

Update (10/3/2015): Tweetakt/Kaap heeft de laatste namen van het muziekprogramma bekend gemaakt. Nieuw op het programma zijn: Sue the Night, Palmbomen II live, Broken Brass Ensemble, Gallowstreet, Falco Benz, Zitakula, Amariszi, Eclectic 030, Douglas Firs, Bewilder en een speciaal familieconcert van Marien Dorleijn (Moss) in de middag voor ouders en kinderen. Ook is er een showcase van de Herman Brood Academie en een Mega Metal Avond met Mary Fields, Hesperian en Second Guessing, georganiseerd door studenten van de Nederlandse Pop Academie.

Het complete programma is te vinden op de website van Tweetakt/Kaap.

Te zien: Tweetakt/Kaap met o.a. De Staat, De Staat, Klarälven, Bombay, David Douglas, Nouveau Vélo, zZz, Aestrid, PHOS, Freez, Sue the Night, Falco Benz, Bewilder, Marien Dorleijn, vrijdag 27 maart tot en met zondag 12 april 2015 @ de Neude

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht