3voor12/Utrecht Selecteert: Aafke Romeijn 3voor12/Utrecht Selecteert: Aafke Romeijn

Uitgesproken singer-songwriter maakt spannende overstap van Engels naar Nederlandstalig

, Tekst: Mike van Dooyeweert

3voor12/Utrecht Selecteert: Aafke Romeijn

Uitgesproken singer-songwriter maakt spannende overstap van Engels naar Nederlandstalig

Tekst: Mike van Dooyeweert ,

Zoals iedere maand zet 3voor12/Utrecht een act in de schijnwerpers in het kader van de Selecteert. In mei staat singer-songwriter Aafke Romeijn centraal. Eind vorig jaar heeft zij haar nieuwe album CHIN. IND. SPEC. REST. uitgebracht.

De fans van het eerste uur zullen Aafke Romeijn nog kennen van haar album Stella Must Die!, of van het Club-optreden dat ze eerder bij ons deed. Eind vorig jaar maakte ze de overstap naar Nederlandstalige nummers; iets wat Atze de Vrieze van 3voor12 ertoe inspireerde om haar in de delen in de categorie ‘Spinvis-meisjes’. Positief, zo lijkt ons. Maar Aafke Romeijn is vooral Aafke Romeijn, die met CHIN. IND. SPEC. REST. een prima Nederlandstalig ‘debuut’ heeft afgeleverd.

Op donderdag 29 mei is Aafke Romeijn live te zien tijdens Club 3voor12/Utrecht. Tot die tijd volgen we de uitgesproken songwriter op de voet via verschillende artikelen op onze site. Tevens spreekt Romeijn één keer per maand een column in voor 3voor12/Utrecht Radio, dus houd ook die uitzendingen in de gaten.

Te zien: Club 3voor12/Utrecht met Aafke Romeijn, The Future's Dust en Staatseinde, donderdag 29 mei 2014 @ dB’s, Utrecht
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht