Weekagenda week 24

Festival de Bestuiving, Woodlum Festival en Pissing in the Wind

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Ondanks dat het WK de urgentie van concerten en festivals lijkt te vertroebelen, blijft muziek de ultieme vorm om ook je voetbalgevoelens kwijt te kunnen. 3voor12/Utrecht bewijst graag aan je dat dit niet enkel kan met de WK-knaller van René Froger, maar dat de festivals van deze week ook genoeg als uitlaatklep kunnen dienen.

Wat: Festival de Bestuiving
Wie: Our Minor Fall, Big Hare, My Blue Van, Florian Wolff, The Virgin Army, Port of Call, DJ DNA’s Kaapstad meets Kytopia e.v.a.
Wanneer: donderdag 12 tot en met zondag 15 juni 2014
Waar: Diverse locaties in Utrecht
Schade: dagkaart vanaf 8, passe-partout € 40
Het is weer tijd voor het 'paradebijtje' van Pollination. Het platform dat de bestuiving tussen artiesten en hun publiek als missie heeft, organiseert dit wekend namelijk Festival de Bestuiving. Op verschillende locaties op en rond de Voorstraat zullen er verschillende (inter)nationale artiesten een optreden geven. Het festival biedt naast muziek ook podia voor andere kunstvormen.

Wat: Pissing in the Wind #6 (Nachteditie)
Wie: Adultrock + Zes + Dj. St. Paul + Boverr
Wanneer: vrijdag 13 juni 2014 ( 00.00 uur)
Waar: EKKO
Schade:5
Na de eerste zenuwslopende voetbalwedstrijd, is het natuurlijk tijd voor een feestje. Pissing in the Wind beantwoordt die behoefte met een bloedstollend nachtprogramma, waar je zowel de ruimte krijgt om je verdriet weg te drinken danwel op de winst te proosten. Op deze speciale nachteditie treedt headliner Adultrock op, die dansbare house en trippy synths maakt. Adultrock heeft met zijn nummer ‘Chants’ de bekendere James Holden en John Talabot al overtuigd van zijn kunnen.

Wat: Woodlum Festival
Wie: Reverend Shine Snake Oil Co. + July Talk + Wolf in Loveland e.a.
Wanneer: zaterdag 14 juni 2014 ( 16.00 uur)
Waar: Molenerf de Ster, Utrecht
Schade: € 15
Woodlum is het eerste festival dat EKKO en The Village Coffee & Music samen organiseren. Molenerf De Ster in Lombok staat zaterdag de hele dag in het teken van ‘ambacht’. Het intieme festival biedt het beste aan americana, blues en rock ’n roll.
Update: inmiddels uitverkocht!