Weekagenda week 2 Weekagenda week 2

Slag om Stukafest, Eindbaas & 030303, Baskerville, Nieuwjaarsduik

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

Weekagenda week 2

Slag om Stukafest, Eindbaas & 030303, Baskerville, Nieuwjaarsduik

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

We zijn de eerste werkweek alweer bijna heelhuids doorgekomen. Dat is toch wel een feestje waard en gelukkig zijn er dit weekeinde weer genoeg leuke concerten om het te vieren. Bereik je eerste kater al feestend tijdens Baskerville of Eindbaas & 030303, om jezelf vervolgens zondagmiddag onder te dompelen in een warme, culturele zee die Utrecht dan zal overspoelen.

Wie: Slag om Stukafest
Wat: wedstrijd om de laatste plek op Stukafest Utrecht
Wanneer: donderdag 9 januari 2014 (21:00 uur)
Waar: Hofman Café
Schade: niets
Tijdens de Slag om Stukafest strijden vier opkomende bands voor een plekje op het Studentenkamerfestival in Utrecht op 11 februari. Dit jaar zijn dat To Twelve (zoetsappig popdozijntje), Close Up (3FM-indie), Wooden Soldiers (Bon Iver meets Jacqueline Govaert) en The Happy Few (poppy underground), waarvan de laatste ook op de Club van oktober 2013 te zien was. Ga er heen, luister, kijk en bepaal wie een plek krijgt op de line-up van Stukafest Utrecht. Kom vooral ook alvast in de stemming voor de gezellige huiskamerconcerten waar Stukafest garant voor staat.

 

Wie: Eindbaas & 030303
Wat: Ceephax Acid Crew, 8GB, Chris Moss Acid
Wanneer: vrijdag 10 januari 2014 (23:00 uur)
Waar: EKKO
Schade: € 9
Eindbaas en 030303 zijn zowaar de fakkeldragers van de chiptunefeesten in Utrecht. Vrijdag slaan ze de handen bijeen en organiseren ze een acid/rave-feest in EKKO waar je u tegen zegt. Verwacht Ceephax Acid Crew, 8GB, Chris Moss Acid maar bovenal een overdonderd hyperactief feest.

 

Wie: Baskerville
Wat: rock/electro
Wanneer: vrijdag 10 januari 2014 (19:30 uur)
Waar: Tivoli de Helling
Schade: € 12
Het Haarlemse duo Baskerville is een graag geziene gast in de Utrechtse poppodia. Producers Thijs van der Klugt en Bart Possemis weten altijd (zonder uitzondering!) chaos op het podium en in de zaal te creëren. Met hun mix van rock, rave en electro kun je het weekend eigenlijk niet beter beginnen.

 

Wie: Club 3voor12/Utrecht Nieuwjaarsduik
Wat: akoestische optredens van T.S. Eliott Appreciation Society, our Minor Fall en Soskop
Wanneer: zondag 12 januari 2014 (15:00 uur)
Waar: dB’s
Schade: niets
Club 3voor12/Utrecht laat muziekliefhebbers kennismaken met dat wat nieuw en relevant is binnen de Utrechtse muziekscene. We beginnen traditioneel weer met de Nieuwjaarsduik, waarbij enkele artiesten zondagmiddag een akoestisch optreden verzorgen. Dit jaar zullen our Minor Fall, Soskop en The T.S. Eliot Appreciation Society optreden in dB’s.

 

Wie: Culturele Zondagen: Nieuwjaarsduik
Wat: muziek, lezingen, theater, film
Wanneer: zondag 12 januari 2014 (11:00 uur)
Waar: diverse plekken in Utrecht
Schade: niets
Naast de club kun je zondag op veel andere plekken jouw culturele nieuwjaarsduik maken. Onze muziektips tijdens de Nieuwjaarsduik naast de Club, zijn:

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht