Filmer-editor-regisseur-producer gezocht!

Leg als filmer de Utrechtse muziekscene vast

Tekst: Redactie 3voor12/Utrecht ,

3voor12/Utrecht is op zoek naar ondernemende filmers die ons videoteam komen versterken. Ben je gek op muziek, heb je ervaring met film en montage, woon je in de provincie Utrecht en herken jij jezelf als alleskunner? Dan zoeken we jou!

3voor12/Utrecht, hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht, is alsmaar groeiende. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale content, hebben we een maandelijkse Clubavond in dB’s en organiseren we geregeld eigen evenementen, zoals de 3voor12/Utrecht Awards. Behalve in de stad Utrecht, zijn we ook in Amersfoort en de rest van de provincie actief. Dit alles hopen we de komende tijd nog verder uit te bouwen en te verbeteren. En daar hebben we jou bij nodig!

Voor ons videoteam zijn we op zoek naar enthousiaste en ondernemende filmers die op vrijwillige basis korte video-reportages willen (en kunnen) maken over de Utrechtse muziekscene. Als filmer registreer je niet alleen optredens en sessies, maar maak je ook reportages over Utrechtse bands of muzikanten. Daarnaast filmt ons videoteam elke maand tijdens Club 3voor12/Utrecht. Er is veel ruimte om zelf met ideeën te komen. Alle reportages worden gepubliceerd op de website van 3voor12/Utrecht.

Profiel
Als filmer kun je zelfstandig een item bedenken, produceren, filmen, monteren en aanleveren. Je bent geïnteresseerd in de Utrechtse popcultuur en levert graag een bijdrage aan verslaglegging hiervan. Je bent tenminste eens in de maand beschikbaar voor het maken van een item, wat neerkomt op zo'n 1,5 dag per maand. Je bent stressbestendig en je kunt goed omgaan met deadlines. Je hoeft niet over filmapparatuur te beschikken: voor het videoteam zijn drie camera's en audio-apparatuur beschikbaar.

Functie-eisen
- hbo-denkniveau;
- interesse in de Utrechtse popcultuur;
- flexibele inzetbaarheid;
- eens per maand beschikbaar;
- vaardigheden in filmen, productie en montage zijn een pre;
- teamspeler.

Wat bieden wij?
- Een inspirerende, culturele omgeving met een jong en enthousiast team waarin veel         plaats is voor eigen inbreng
- De mogelijkheid om een netwerk op te bouwen binnen de Utrechtse culturele sector
- Een platform waar je je video-skills kunt etaleren voor een groot lezers/kijkerspubliek
- Een leuke en goede manier om ervaring op te doen in de journalistiek
- Maandelijkse bijeenkomsten en borrels
- Je zit op de eerste rang bij evenementen en concerten en niet te vergeten Club    3voor12/Utrecht

Herken jij jezelf in deze functiebeschrijving? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je motivatie naar info@3voor12utrecht.nl!

N.B. 3voor12/Utrecht is een organisatie die geheel draait op de vrijwillige inzet van haar medewerkers.