TivoliVredenburg geeft nieuwe creatievelingen kans om clubavond te organiseren in De Helling TivoliVredenburg geeft nieuwe creatievelingen kans om clubavond te organiseren in De Helling

Nieuwe clubavonden starten eind oktober

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

TivoliVredenburg geeft nieuwe creatievelingen kans om clubavond te organiseren in De Helling

Nieuwe clubavonden starten eind oktober

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Altijd al je eigen clubavond willen organiseren? Dan is dit je kans. TivoliVredenburg biedt nieuwe nachtelijke creatievelingen de gelegenheid om een driemaandelijkse clubavond te starten in De Helling.

Met het nieuwe DIY-concept wil TivoliVredenburg creatieve partijen de kans bieden om het Utrechtse nachtleven te verrijken. Ook het ‘oude’ Tivoli heeft altijd al veel energie gestoken in langdurige samenwerkingen. Daarnaast is er door de komst van TivoliVredenburg ook meer ruimte vrijgekomen voor nieuwe initiatieven in De Helling, dat na de overgang van Tivoli naar TivoliVredenburg een zelfstandig poppodium is geworden. Afhankelijk van het aanbod aan acts, de mogelijkheden en data worden bestaande clubavonden in De Helling dan wel in TivoliVredenburg georganiseerd. Zo hebben recente edities van Blackout (drum and bass) en Fuse (‘high energy electronic dance music’) bijvoorbeeld in het nieuwe pand aan het Vredenburg plaatsgevonden.

Voor de nieuwe avonden is een budget van €1000,- beschikbaar dat naar vrije hand besteed mag worden. Naast deze financiële ondersteuning biedt TivoliVredenburg ook de nodige organisatorische handvaten om de nieuwe partijen goed op weg te helpen. TivoliVredenburg is op zoek naar vier à vijf nieuwe avonden. Qua genre is alles mogelijk: een nieuw, creatief idee dat door enthousiaste mensen wordt gedragen is leidend, niet het genre. De eerste clubavonden moeten eind oktober van start gaan.

Aanmelden kan tot en met 25 augustus door één A4 in te sturen met wie je bent, wat je concept precies inhoudt en waarom jouw concept juist relevant is. Daarbij voeg je een begroting van maximaal €1000,- die is opgesplitst in programmering, decor en marketingkosten. Stuur dit allemaal op naar: pieter.jansen@tivolivredenburg.nl en er wordt contact met je opgenomen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht