Riverdistrict op derde Mirliton videosessie Riverdistrict op derde Mirliton videosessie

20 september trakteert 3voor12/Utrecht wederom op korte optredens in het Mirliton Theater

, Door: Redactie 3voor12/Utrecht

Riverdistrict op derde Mirliton videosessie

20 september trakteert 3voor12/Utrecht wederom op korte optredens in het Mirliton Theater

Door: Redactie 3voor12/Utrecht ,

Dit voorjaar trakteerden we je op een aantal korte, intieme optredens van Utrechtse acts in het knusse Mirliton Theater in Hoog Catharijne. Tijdens de derde editie op 20 september staat onder andere Riverdistrict op het programma. De sessies worden integraal op video vastgelegd en zijn gratis toegankelijk. Wees wel op tijd: per sessie zijn slechts vijftig plekken beschikbaar.

Riverdistrict
Tim Nolet bracht in 2010 het album Portraits of Portraits uit. Vier jaar en een EP later is een volwaardige band opgestaan. Op 2 april 2014 verscheen de nieuwe 7" single van Riverdistrict. 'Heartbreakers' en b-kant 'I Guess You Love the Underground' zijn in de lente van 2013 opgenomen in de bunker van Vechtclub XL in Utrecht. Dit voorjaar dook de band wederom de studio in om een nieuw album op te nemen. Op 20 september krijgen we hier alvast een voorproefje van. Dat het een fijne mix van dromerige alternative pop met surf, alternative rock en indie folk wordt, is zeker.


15.00h: Zaal open
15.30h: Show Riverdistrict
16.30h: ......

Locatie: Mirliton Theater (Hoog Catharijne), Boven Clarenburg 93-2, naast de Zeeman aan Achter Clarenburg de roltrap op.

Te zien: 3voor12/Utrecht Trakteert: Videosessie 20 september 2014 @Mirliton Theater, Hoog Catharijne, Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht