Rammelpop, indierock en experimentele electro op herfsteditie Club 3voor12/Utrecht

Met live: The Doo Run Run, The Happy Few, bitebits en een Novack DJ-set

Tekst: Ricardo Jupijn ,

Het is oktober en we gaan alweer richting de duistere maanden van het jaar. Maar voor het echt zover is presenteert Club 3voor12/Utrecht op de laatste donderdag van de maand nog een kleine, nazomeravond. De line-up met The Doo Run Run, The Happy Few en bitebits geeft je nog wat extra vitamines om de gure herfst door te komen. En dat allemaal voor niks, op 31 oktober in dB’s. Dat wil je niet missen toch!

The Doo Run Run
De zelfbenoemde ‘very un-loser like loser’ Roy Santiago heeft met zijn band The Doo Run Run dit jaar een derde plaat opgenomen. En niet zomaar eentje, want de EP ‘Doo It Yourself’ bevat zeer aanstekelijke popliedjes die ook nog eens lekker rammelen. Santiago is helemaal uit de singer-songwriterhoek gekropen en laat zichzelf van een meer zonnige en vrolijke kant zien. Dat horen we graag! Check zeker zijn nieuwe EP eens voordat je hem live komt bekijken op de Club.


The Happy Few
Een driekoppige formatie uit Utrecht hebben we wel vaker, zo ook deze keer in de vorm van The Happy Few. De band haalt zijn inspiraties uit heel verschillende hoeken, maar weet die te combineren tot een eigen sound die heerlijk melancholisch klinkt. De laatste donderdag van oktober laat de band zien en horen wat ze allemaal in huis hebben. Het gerucht gaat dat ze ook nieuw materiaal gaan spelen. Bij zijn dus!


bitebits

Uiteraard hebben we ook deze maand een band of artiest uitgekozen als 3voor12/Utrecht Selecteert. Dit keer is dat bitebits, het geesteskind van Sander Klijn. Als bitebits maakt hij experimentele electro die wat doet denken aan Aphex Twin en onheilspellend, vervreemdend maar vooral heel erg lekker klinkt. Dat kan zomaar een sensatie worden op 31 oktober. Bij deze hebben we het alvast gemeld.


Novack (dj-set)
De Utrechtse indiepopband Novack is geen onbekende in het muzikale Nederlandse landschap. De band is bezig met de opvolger van het mooie debuutalbum Sequences & Stills maar bij de Club nemen de heren plaats achter de grote, houten tafel in dB’s om de mooiste nummers voor je te draaien en met een lekker biertje bij te kletsen. Dat belooft dus weer een fijne avond te worden. We zien je de 31ste!

Te zien: 81ste editie van Club 3voor12/Utrecht met The Doo Run Run, The Happy Few, bitebits en Novack dj-set op donderdag 31 oktober 2013 @ dB’s, Utrecht.
Entree is gratis, dus wees op tijd om zeker te zijn van een plekje!