Win! 3x2 vrijkaarten voor optreden Bettie Serveert

8 maart in De Kelder te Amersfoort

Afgelopen januari kwam de single ‘Shake-Her’, de tweede van het nieuwe album, uit. Ter promotie van dit nieuwe album tourt Bettie Serveert in het voorjaar langs diverse Nederlandse zalen met een energieke show. Aanstaande vrijdag doet de band De Kelder in Amersfoort aan en jij kunt hier wellicht gratis heen!

Misschien wel Nederlands ultieme indierockband, Bettie Serveert. De band draait intussen al ruim twintig jaar mee en hebben hun nu tiende plaat af!
Dit album, Oh, Mayhem!, - dat zich het best laat vertalen als ‘Oh, heerlijke chaos!’- zag in januari 2013 het levenslicht. Volgens ingewijden is het de brutaalste sinds hun debuutalbum Palomine uit 1992. Het vervolg op Pharmacy of Love (2010) klinkt dynamischer en zelfverzekerder dan ooit.

Supportband: Awkward I
De Groningse Djurre de Haan, alias Awkward I, haalt zijn inspiratie uit onder andere de muziek van Elliott Smith, Daniel Johnston en Timesbold. Zijn teksten gaan vaak over dingen die hij meemaakte in Groningen of tijdens de jaren dat hij in Amerika woonde. Hij is bij het grote publiek ook bekend als bassist van Alamo Race Track.

Wil jij aanstaande vrijdag naar De Kelder? Mail onder vermelding van ‘Bettie serveert album #10’ je naam naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl en wie weet zien we je daar! Meedoen kan tot 11.57 op vrijdag 8 maart.