WIN! Eins, Zwei & The Parallel Cinema WIN! Eins, Zwei & The Parallel Cinema

2x2 kaarten op donderdag 28 maart in Tivoli de Helling

WIN! Eins, Zwei & The Parallel Cinema

2x2 kaarten op donderdag 28 maart in Tivoli de Helling

De Utrechtse noisepopformatie Eins, Zwei Orchestra brengt met Eins Zwei & The Parallel Cinema een enerverende show met invloeden uit de beroemde Indiaase filmmuziek. Uptempodrums en rockgitaren gaan samen met sitar, violen en een koor. En jij kunt er bij zijn!

Misschien ken je Eins, Zwei Orchestra van zijn samenwerking met de populaire ‘How To Throw A Christmas Party’-kerstconcerten, en anders wellicht van de eclectische debuutplaat 100 Colors. Voor het nieuwste project heeft Eins, Zwei zich laten inspireren door de even vreemde als vrolijke wereld van de Indiase Bollywood- en arthousefilms. Het resultaat is een album waarop een aangename ontmoeting tussen Arcade Fire en Bollywood te horen is, en wordt 28 maart gepresenteerd. Natuurlijk wordt er in rasechte Bollywoodstijl flink uitgepakt met een band van ten minste twintig man, met onder andere een koor en danseressen.

Er bij zijn? Dat kan! Mail je naam en het antwoord op de vraag: “Hoe heet het album dat de band presenteert in Tivoli de Helling?” vóór 25 maart 11.57 naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl en wie weet kun jij gratis naar deze show op 28 maart.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht