Tweede editie Jongerius Live zorgt voor heerlijke zondagmiddag Tweede editie Jongerius Live zorgt voor heerlijke zondagmiddag

Gerenoveerde villa geeft extra sfeer aan optredens

, Tekst: Merlin Everts | Foto's: Harold van de Kamp

Tweede editie Jongerius Live zorgt voor heerlijke zondagmiddag

Gerenoveerde villa geeft extra sfeer aan optredens

Tekst: Merlin Everts | Foto's: Harold van de Kamp ,

In de prachtig gerenoveerde Villa Jongerius aan de Kanaalweg vond afgelopen zondag de tweede editie van Jongerius Live plaats. Een zeer geslaagde editie, met optredens van Bo Menning (Aestrid), Anne Broekman (Minus the Tiger) en Marc Constandse (Dazzled Kid, o.a.). DJ Caat (Cathelijne Beijn) verzorgde de muziek tussen de optredens door.

Bandoneonist Marc Constandse begon de middag met een overduidelijke passie voor zeer uiteenlopende muziekstijlen. Het publiek maakte kennis met liederen uit alle hoeken van de wereld, van Amerika tot Macedonië. Bo Menning begon de tweede helft van de middag, met zang ondersteund door Anne Broekman. Broekman ging vervolgens over op haar eigen nummers. Niet veel later werd Marc Constandse uitgenodigd om mee te zingen en te spelen, wat zorgde voor een sfeervolle afsluiting van een geslaagde middag.
 
Jongerius Live vindt elke tweede zondag van de maand plaats. Er zijn plannen om deze huiskamerconcerten in de zomermaanden te verplaatsen naar de tuin van Villa Jongerius. Door het druilerige weer buiten en de leuke sfeer binnen werd deze editie een heerlijke zondag met fijne muziek. Zondagen waar er hopelijk nog velen van zullen volgen.
 
[Noot van de redactie]
Deze mooie zondagmiddag kreeg een wrang einde door de diefstal van de bandoneon van Constandse later die avond.
 
 
Gezien: Jongerius Live met Bo Menning, Anne Broekman, Marc Constandse en DJ Caat, zondag 10 maart 2013 @ Villa Jongerius
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht