Amersfoort clubt gemoedelijk tijdens FUEL

Nieuw clubfeest in De Kelder smaakt naar meer

Tekst: Freek Liebrand / Foto's: Joyce Brouwer ,

Een uitverkochte eerste editie van het nieuwe clubfeestje van Amersfoort. Het is een goede start voor FUEL. Met FUEL willen evenementenorganisatiebureau Het Klassiek en Podium De Kelder een clubtraditie in Amersfoort starten. FUEL staat voor kwalitatief goede en dansbare muziek in een sfeervol jasje.

Het blijkt vooral een gemoedelijk feestje. De sfeer is goed, de muziek klinkt lekker en de zaal beweegt soepel, maar mondjesmaat. Tot een uur of twee ’s nachts lijkt het vooral bijpraten, een stapje naar links en een stapje naar rechts. Iedereen heeft het zichtbaar naar zijn zin en geniet van de toegankelijke haardvuurtechno van Arjuna Schiks. Mogelijk is Amersfoort nog niet helemaal gewend aan keihard dansen in het weekend. Na tweeën voert Liho de energie iets verder op en komt de zaal volledig in beweging. Nergens gaat het dak er echt vanaf, maar dat geeft niet. Amersfoort heeft geproefd van een goed feestje en het smaakte naar meer. En dat meer komt er op zaterdag 13 april.

Gezien: FUEL, met Tool 8, Arjuna Schiks LIVE, Liho & Dr Kauffmann LIVE, zaterdag 9 maart @ Podium De Kelder, Amersfoort.