3voor12/Utrecht mixt de sessies tijdens Nordic Delight Festival 3voor12/Utrecht mixt de sessies tijdens Nordic Delight Festival

Surprise gigs in de Living Room op video

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

3voor12/Utrecht mixt de sessies tijdens Nordic Delight Festival

Surprise gigs in de Living Room op video

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Zaterdag 2 maart laat Scandinavië zich in NUtrecht van zijn beste kant zien met muziek, kunst, mode en film. Tijdens deze dag vinden in de Living Room de hele dag sessies plaats van artiesten die deze dag ook op de grote podia te vinden zijn. Wie er precies gaan optreden is nog een verrassing, maar één ding staat vast: 3voor12/Utrecht is erbij! Wij leggen deze sessies vast op video zodat jij ze op je gemakje terug kunt kijken en we gooien onze befaamde videomixer in de strijd, zodat je zelf aan het mixen kunt slaan om de artiest van zijn of haar beste kant te bekijken.

Het schema kunnen we nog niet verklappen, maar het kan vast geen kwaad om naar de gaten in het schema van de Living Room te kijken. En houd de website van 3voor12/Utrecht in de gaten voor de release van de video’s.
 
Wil je deze sessies en meer tijdens Nordic Delight Festival live bijwonen? Koop dan je kaarten hier.
 
Te zien: De sessies in de Living Room en veel meer tijdens Nordic Delight festival, zaterdag 2 maart 2013 @ NUtrecht en dB’s, Utrecht.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht