Intieme Binnenplaatsconcerten in Amersfoort Intieme Binnenplaatsconcerten in Amersfoort

Buren De Kelder en De Vereeniging presenteren zomerprogramma

, Tekst: Daniel de Boer / Foto’s: website De Vereeniging

Intieme Binnenplaatsconcerten in Amersfoort

Buren De Kelder en De Vereeniging presenteren zomerprogramma

Tekst: Daniel de Boer / Foto’s: website De Vereeniging ,

In de zomermaanden wordt de binnenplaats naast Podium De Kelder en Restaurant De Vereeniging in Amersfoort omgetoverd in een muzikale uitspanning. Met eten vooraf bij De Vereeniging en een borrel achteraf brengen de beide buren ook in de zomer mensen bij elkaar. De reeks begint op woensdag 24 juli met een optreden van de Amerikaanse muzikant Will Johnson.

De intieme setting biedt de mensen achtereenvolgens Will Johnson (24 juli), Tangarine (8 augustus) en Kim Janssen (29 augustus). Enkel voor Will Johnson moet je de portemonnee trekken, maar als dat je afschrikt, zal de daadwerkelijke prijs dat niet doen. Die is € 6 om precies te zijn. Voor Tangarine en Kim Janssen hoef je alleen op te komen dagen en te genieten.
 
Will Johnson is vooral bekend als frontman van de alt-country bands Centro-Matic en South San Gabriel. Op zijn nieuwe solo-album Scorpion zingt Johnson over familie, liefde, isolatie en spiritualiteit. Een gevoelige artiest in een wereld vol tumult. De tweeling Tangarine heeft net het album Seek & Sigh uitgebracht. Een gelaagd album dat ons vertelt wat de broers hebben meegemaakt en waar ze nu staan. Een verzameling prachtig gearrangeerde popliedjes met teksten die ergens over gaan. Kim Janssen kwam na het touren over de wereld met een nieuw EP, The Lonely Mountains. Met een breed scala aan koren en instrumenten word je als luisteraar meegenomen in een wereld van diep verdriet, uitbundige vreugde en meer.
 
Stuk voor stuk artiesten die je meenemen. Stuk voor stuk akoestisch en met zo weinig mogelijk versterking. Met maximaal 80 tot 100 mensen op een heerlijke locatie, zittend of staand, kun je dus niet anders dan genieten en ontspannen.
 
Alsof het nog niet genoeg is, kun je vooraf ook genieten van een driegangendiner voor een schappelijke prijs. Voor € 21 per persoon zit je de hele avond gebakken, op de drankjes na natuurlijk, maar inclusief het kaartje voor Will Johnson. Dat is dus € 15 voor je etentje. Er zijn beperkte plekken, dus wees er snel bij of kom op tijd.
 
Programma:
24/07 20.30 uur: Will Johnson
08/08 21.00 uur: Tangarine
29/08 21.00 uur: Kim Janssen

Te zien : 24 juli, 8 augustus en 29 augustus 2013 @ De Binnenplaatsconcerten van De Kelder & De Vereeniging, Kleine Koppel 36 in Amersfoort. Op het Oliemolenkwartier 90 is er op een letterlijke steenworp afstand parkeergelegenheid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht