3voor12/Utrecht Selecteert: The Mrs. 3voor12/Utrecht Selecteert: The Mrs.

Mei staat stevig in de groove

, Tekst: Mike van Dooyeweert

3voor12/Utrecht Selecteert: The Mrs.

Mei staat stevig in de groove

Tekst: Mike van Dooyeweert ,

3voor12/Utrecht zet elke maand een veelbelovende Utrechtse act in de schijnwerpers. In de maand mei geven we The Mrs. extra veel aandacht. Aan het eind van deze maand treedt deze band uiteraard op tijdens de Club.

The Mrs. bestaat uit Karin Wangko, Laura van Eerten, Sjoerd Tieleman en Eveline van der Linden. Kijkend naar die opsomming is het niet heel moeilijk om te raden waar de bandnaam vandaan komt. Een ding is zeker: het viertal staat stevig in haar schoenen. 'Grooverock' is hoe de band de muziek omschrijft. Is dat nog te vaag? Ze maken zelf vergelijkingen met Triggerfinger, Skunk Anansie en Living Color.

De band is niet helemaal een grote onbekende. Zo zette de landelijke 3voor12 al eens een nummer van The Mrs. op een Hollandse Nieuwe compilatie. En inmiddels heeft zelfs Eric Corton van 3FM de band omarmd.

Deze maand maak je uitgebreid kennis met deze veelbelovende band, we sturen er schrijvers, fotografen en videografen op af. En aan het eind van de maand zie je de band natuurlijk optreden tijdens Club 3voor12/Utrecht.

Te zien: Club 3voor12/Utrecht met onder andere The Mrs., donderdag 31 mei 2012 @ dB’s, Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht