Baxter Dury, Jazzsteppa en The Black Atlantic op laatste Festival aan de Werf Baxter Dury, Jazzsteppa en The Black Atlantic op laatste Festival aan de Werf

Organisatie maakt muziekprogramma bekend

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

Baxter Dury, Jazzsteppa en The Black Atlantic op laatste Festival aan de Werf

Organisatie maakt muziekprogramma bekend

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Van 17 tot en met 26 mei vindt de laatste editie plaats van Festival aan de Werf. In 2013 fuseert het festival namelijk met Spingdance tot een nieuw festival dat internationaal en innovatief podiumkunstenaanbod wil brengen met ruimte voor talentvolle Nederlandse kunstenaars.

Hoewel Festival aan de Werf primair een theaterfestival is, heeft het festival ook altijd een sterk muziekprogramma dat plaatsvindt op de Neude, Vandaag maakte de organisatie het grootste deel van de namen bekend die in de laatste weken van mei op het podium zullen staan.

Net als vorig jaar is het muziekprogramma samengesteld in samenwerking met poppodium EKKO. Te zien zijn Baxter Dury, Lefties Soul Connection ft Michelle David, Jazzsteppa, Willis Earl Beal, Hackensaw Boys, The Black Atlantic, Merdan Taplak, Nico Duportal, Hospital Bombers, 44 Shakedown, Rina Mushonga en Maison du Malheur.

Ook Utrecht is dit jaar goed vertegenwoordigd met Kim Janssen (die afgelopen vrijdag in EKKO zijn nieuwe album presenteerde), De Avonduren, Naald en Kraak, Sur Nilsson en Let’s Go Eskimo dat net een sterke debuut-ep heeft uitgebracht. DJ St. Paul verzorgt een avondvullend Super Songfestival.

De slotavond van het festival is mede geprogrammeerd door en onderdeel van de Le Guess Who? May Day. De afsluitende act wordt binnenkort bekend gemaakt.

Te zien: Festival aan de Werf met onder andere Baxter Dury, Jazzsteppa, The Black Atlantic, De Avonduren, Hospital Bombers en Kim Janssen, donderdag 17 tot en met zondag 26 mei 2012 @ de Neude, Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht