Festival In Vervoering 2011 komt met eerste namen Festival In Vervoering 2011 komt met eerste namen

Onder andere Eins Zwei Orchestra en Joast zullen Utrecht op 6 en 7 augustus opvrolijken

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Festival In Vervoering 2011 komt met eerste namen

Onder andere Eins Zwei Orchestra en Joast zullen Utrecht op 6 en 7 augustus opvrolijken

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Voor de zesde keer strijkt het gratis festival In Vervoering in Utrecht neer. Zaterdag 6 augustus op de Korte Minrebroederstraat voor Café de Zaak en op zondag 7 augustus traditioneel in Park Lepelenburg.

Onder andere Eins Zwei Orchestra en Joast zullen Utrecht op 6 en 7 augustus opvrolijken

Vandaag maakt In Vervoering haar eerste namen bekend. Eins Zwei Orchestra, Joast, Harold K, Marten de Paepe, Riverdistrict en Rachèl Louise maken hun opwachting op het Utrechtse festival. Maar In Vervoering is meer dan alleen muziek, ook andere vormen van kunst komen aan bod.

Het literaire gedeelte zal ondermeer verzorgd worden door dichter Daniel Vis. Daarbij wordt in samenwerking met het Festival Mooie Woorden een literaire wandeling georganiseerd. Ook kunstenaars Jelle Bulten, Saskia Schretlen en theatermakers Charlotte Otterloo (L’eau Di Zee) en Daan Alkemade zijn aanwezig. Speciaal voor kinderen is het programma 'IJs en Paradijs'.

Natuurlijk is ook 3VOOR12/Utrecht weer present op het festival, om je, waarschijnlijk vanuit onze oude vertrouwde caravan, op de hoogte te houden van de leukste momenten.

Binnenkort worden er meer namen bekend gemaakt. Tot die tijd kun je herinneringen ophalen in het In Vervoering Dossier 2010.

Te zien: Festival In Vervoering, zaterdag 6 augustus @ Korte Minrebroederstraat, Utrecht en zondag 7 augustus @ Park Lepelenburg, Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht