3VOOR12/Utrecht TV: Wildgroei 3VOOR12/Utrecht TV: Wildgroei

Sfeersnuiven op maandelijkse elektro-avond in EKKO

, Camera en montage: Cindy van Willigenburg

3VOOR12/Utrecht TV: Wildgroei

Sfeersnuiven op maandelijkse elektro-avond in EKKO

Camera en montage: Cindy van Willigenburg ,

Iedere laatste donderdag van de maand is EKKO de plek voor een goed dansfeestje. Zoals de site zegt: 'de studentenavond voor iedereen die houdt van vette electro-beats, ranzige mixen, chillen en creativiteit in allerlei vormen.' 3VOOR12/Utrecht TV zette de camera erop en maakte een verslag.

Sfeersnuiven op maandelijkse elektro-avond in EKKO

Donderdag 28 april neemt EKKO ons mee op haar maandelijkse ontdekkingsreis langs vunzige beats, vrije creaties, chille mixen, fris volk en vage visuals. Gooi daar een sausje van nul euro entree overheen en je hebt het recept voor een van de succesvolste avonden die Utrecht nu ruim een jaar rijk is. Meer dan vaak is de zaal flink vol en maakt de drukte in de lounge het haast moeilijk te chillen.

Dat maakt het feest er natuurlijk niet minder om. Met in deze editie namen als Beat The Bastardz, Beatbouncers, Poeleck & Erik Cooke, Sefs en De Cultuurbarbaren is het programma lekker vol. De VJ met de briljante naam Glitterende Eenhoorn toeft de mix af.

Gezien: Wildgroei, met Beat The Bastardz, Beatbouncers, Poeleck & Erik Cooke, Sefs en De Cultuurbarbaren, donderdag 28 april @ EKKO.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht