Symphonica Electronica: early bird-tickets in rap tempo uitverkocht Symphonica Electronica: early bird-tickets in rap tempo uitverkocht

Alle 500 exclusieve early bird-tickets zijn de deur uit

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Symphonica Electronica: early bird-tickets in rap tempo uitverkocht

Alle 500 exclusieve early bird-tickets zijn de deur uit

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Het gloednieuwe elektronicafestival Symphonica Electronica heeft zijn 500 exclusieve early bird-tickets verkocht. De eerste editie van het festival vindt plaats op 14 mei op een nieuwe locatie aan de Haarrijnse Plas. Alle namen zijn inmiddels bevestigd, waaronder Tiefschwarz, T. Raumschmiere, Nuno dos Santos en Aeroplane, Mauro Picotto en Fritz Kalkbrenner.

Alle 500 exclusieve early bird-tickets zijn de deur uit

Het gloednieuwe elektronicafestival Symphonica Electronica heeft zijn 500 exclusieve early bird-tickets verkocht. Normale tickets zijn nog wel te koop voor 27,50 euro per stuk. De eerste editie van het festival vindt plaats op 14 mei op een nieuwe locatie aan de Haarrijnse Plas. Alle namen zijn inmiddels bevestigd, waaronder Tiefschwarz, T. Raumschmiere, Nuno dos Santos, Aeroplane, Mauro Picotto en Fritz Kalkbrenner.

Mocht je niet kunnen wachten: de organisatie presenteert nog een pre-party in de Winkel van Sinkel. Afgelopen zaterdag ging het dak er voor het eerst af! Headliner van het feestje was niemand minder dan Dave Clarke. Tijdens de tweede pre-party op 16 april staat Dr. Lektroluv als hoofdact geprogrammeerd. Deze veelbelovende act komt uit België en gaat graag groengemaskerd door het leven. Hij brengt een mengelmoes van electro, minimal, techno en house en zal de zaal gegarandeerd doen exploderen.

3VOOR12/Utrecht host ook dit tweede feestje de kelder van de Winkel van Sinkel. Ga voor de complete line-up van de aankomende pre-party naar de website van Symphonica Electronica. Ook voor meer informatie, updates en tickets kun je hier terecht.

Te zien: L’Etiket Symphonica Electronica Festival pre-party, 16 april 2011 @ Winkel van Sinkel met o.a. Dr. Lektroluv

Symphonica Electronica Festival, zaterdag 14 mei 2011 @ Haarrijnse Plas met o.a. Tiefschwarz, T. Raumschmiere, Nuno dos Santos, Aeroplane, Mauro Picotto en Fritz Kalkbrenner

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht