Festival deBeschaving, fotoverslag deel 1: schuilen bij de bands Festival deBeschaving, fotoverslag deel 1: schuilen bij de bands

Met: Dirty Tuesday, The Medics, Kensington, Balthazar en Bombay Bicycle Club

, Tekst: Sabine Schoppers en Linda van Houwelingen (Balthazar) / Foto’s: Armelle van Helden

Festival deBeschaving, fotoverslag deel 1: schuilen bij de bands

Met: Dirty Tuesday, The Medics, Kensington, Balthazar en Bombay Bicycle Club

Tekst: Sabine Schoppers en Linda van Houwelingen (Balthazar) / Foto’s: Armelle van Helden ,

Regen, regen, regen. Festival deBeschaving trok zich er nauwelijks iets van aan en zette een overvol programma neer, vol enthousiast ontvangen optredens. 3VOOR12/Utrecht legde het muzikale middagprogramma, met Dirty Tuesday, The Medics, Kensington, Balthazar en Bombay Bicycle Club, vast in een fotoverslag.

Met: Dirty Tuesday, The Medics, Kensington, Balthazar en Bombay Bicycle Club

Er lijkt wel een constante regenbui boven Nederland te hangen. Veel festivals zijn in de problemen gekomen en moeten hun planningen omgooien of helemaal afblazen. Festival deBeschaving lijkt echter amper last te hebben van de regen. De Botanische Tuinen zijn wat modderig - vooral het pad tussen de twee grote tenten (de Bevlieging en de Bekroning) heeft onder de nattigheid te lijden. Dit heeft echter nauwelijks invloed op de bands en het publiek. De optredens zijn in tenten en de sfeer zit er goed in. Vrijwel alle bands spelen goed en het publiek doet, ondanks het (relatief) vroege tijdstip, al vanaf het begin van de middag enthousiast mee. Het enige vuiltje aan de lucht is misschien de overvolle programmering, waardoor er steeds keuzes moeten worden gemaakt tussen de muziek en de interessante randprogrammering.

Gezien: Festival deBeschaving, met Dirty Tuesday, The Medics, Kensington, Balthazar, Bombay Bicycle Club, zaterdag 18 juni 2011 @ Botanische Tuinen, Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht