Reserveer nu voor Club 3VOOR12/Utrecht met Moss, Signe Tollefsen en Knobsticker

Plato DJ's maken het af donderdag 29 oktober

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

De laatste donderdag van de maand nadert en daarmee ook een nieuwe editie van Club 3VOOR12/Utrecht. Op 29 oktober is het aan voorname al dan niet Utrechtse artiesten als Knobsticker, Moss en Signe Tollefsen om dB's in vuur en vlam te zetten voor de betere popmuziek.

Plato DJ's maken het af donderdag 29 oktober

Moss heeft net een knetterend goede plaat afgeleverd, het betoveren van een zaal vol mensen is voor Signe Tollefsen inmiddels een tweede natuur en Knobsticker hakt behalve hout vooral ook flinke beats. Dat alles in Club 3VOOR12/Utrecht op donderdag 29 oktober. Het DJ team van een van onze favoriete Utrechtse platenzaken, lees: Plato, draait tussendoor fijne plaatjes.

Knobsticker is sinds kort opgenomen in de DOX familie. En dat is te horen op het debuutalbum Forest Fruit. Gastbijdragen van Benny Sings, Steye en Charlene zorgen voor aanstekelijke popsongs. Of het duo zo gaat vlammen als in 2007 is de vraag, ze hebben de lat zelf nogal hoog gelegd. Nog altijd staat Knobsticker garant voor funky beats en shows die je heupen doen draaien en de voeten op zijn minst schuifelen. Als Master Surreal acte de presence geeft en een gooi naar de mic doet, belooft dit niets minder dan het meest energieke optreden dit seizoen te worden.

Signe zal haar zalvende optreden tijdens de club een aantal jaar terug nog eens dunnetjes over doen, inclusief fluitregister. Onlangs verscheen ook van haar nieuw werk. Het titelloze album kon rekenen op lovende kritieken onder andere in Revolver. Reacties op haar optredens zijn zo niet nog lovender. Nu deze dame uit Amsterdam op het punt staat de grotere poppodia van Nederland te veroveren, denken wij met weemoed terug aan de tijd dat Tollefsen Flitz en dB's moeiteloos om haar vinger wond. Gelukkig is ze nu terug speciaal voor ons om nog even van dichtbij van haar te genieten.

Marien Dorleijn startte de band Moss in 2003, snel volgde Noorderslag, een contract met Excelsior en een debuutalbum. Nu is er de opvolger: Never be scared/Don't be a hero. Sterk gestoeld op Amerikaanse helden als Grizzly Bear, The Brian Jonestow Massacre, met een vleugje Neil Young oh ja en the Beatles zijn nooit ver buiten handbereik. Verder nog info nodig? Luister het vooral zelf en maak dat mee, want Moss kan zo maar nog even de popsensatie van 2009 worden.

Er zit niets anders op dan van al dit moois gratis en voor niets te komen genieten. Moet je wel eerst nog even reserveren via club@3voor12utrecht.nl. (De gastenlijst is vol)

Club 3VOOR12/Utrecht met Moss, Knobsticker en Signe Tollefsen
dB's, 29 oktober, 21.00 uur
Entree: gratis wel reserveren via club@3voor12utrecht.nl
  (de gastenlijst is vol)