3VOOR12/Utrecht geeft weg: kaarten voor exclusief optreden The Black Atlantic

Duik de studio in met de nieuwste indie-sensatie voor het te laat is

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Iedere keer is het raak met The Black Atlantic. Sinds het verschijnen van ‘Reverence for Falling Trees’ staat de band garant voor een avondje kippenvel met ingetogen indie-folk. 3VOOR12/Utrecht geeft 2 x 2 kaarten weg voor een exclusief optreden. Wees er dus snel bij!

Duik de studio in met de nieuwste indie-sensatie voor het te laat is

Iedere keer is het raak met The Black Atlantic. Sinds het verschijnen van ‘Reverence for Falling Trees’ dat werd opgenomen in de bossen van upstate New York voor In A Cabin With, staat de band garant voor een avondje kippenvel met ingetogen indie-folk. Denk fluisterzang, tokkelende gitaren en samenzang á la Bon Iver en Fleet Foxes.

Het Utrechtse label Beep!Beep!Back up the Truck organiseert 2 december een exclusieve studio opname van The Black Atlantic. Je begrijpt, het kan niet lang duren voor deze band te groot wordt voor dit soort geintjes en dus kun je je maar beter snel opgeven via www.beepbeep.nl of beter nog beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een van de twee setjes kaarten die 3VOOR12/Utrecht weggeeft.

Peter Silberman, lid van een van de heetste indieschmindie bands uit Brooklyn NYC, werkte mee aan Reverence for Falling Trees. Hoe heet deze band?

Stuur het juiste antwoord voor 1 december 23.57 naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl. Wees er dus snel bij!

The Black Atlantic exclusief voor Beep!Beep! Back up the Truck
Woensdag 2 december @ ergens in Utrecht
Entree: 9,99 euro
Voor ticketverkoop en meer informatie kijk op: www.beepbeep.nl