Singer-songwriter tijd bij Utracks Singer-songwriter tijd bij Utracks

Skiff in de studio en Beep! Beep! terug van weggeweest

, Tekst: Mike van Dooyeweert

Singer-songwriter tijd bij Utracks

Skiff in de studio en Beep! Beep! terug van weggeweest

Tekst: Mike van Dooyeweert ,

Het is alweer de vierde woensdag van maart en dat betekent singer-songwriter tijd. Ditmaal is Henk van der Veen a.k.a. Skif te gast. Hij komt live zijn liedjes zingen, maar vertelt ook nog even over zijn GigSwap-project. En in het tweede uur, ze zijn weer terug: de mannen van Beep! Beep! Back Up The Truck.

Skiff in de studio en Beep! Beep! terug van weggeweest

Volgens aloud recept komt tijdens de vierde Utracks van de maand een singer-songwriter de uitzending opluisteren. Ditmaal gaat het om iemand die veel meer in zijn mars heeft dan zelf liedjes schrijven en zingen. Henk van der Veen a.k.a. Skiff is namelijk initiatiefnemer van GigSwap.org, een internationaal concertuitwisselingsproject. Van Veen zal hier natuurlijk alles over vertellen.
 
Dan is er heugelijk nieuws: de band Marock ’n Roll heeft de Clash Of The Titans gewonnen. Met zanger Ilias blikken we terug op de voor deze band succesvol verlopen finale. CBGB’s kent iedereen als de beroemde underground club in New York, waar het onbekende talent de aandacht krijgt. Nu is daar DBDB’s. Met hetzelfde uitgangspunt laten studenten Music Management van de HKU bands optreden in het Utrechtse dB’s. Tijdens de tweede editie, op 1 april, zal onder meer de grungeband Man Made Ivory optreden. Barbara van Dam vertelt meer over het project.
 
Vorige maand waren de mannen van Beep! Beep! Back Up The Truck afwezig vanwege werkzaamheden voor de band Kismet, maar nu zijn ze er weer! Tussen 21.00 en 22.00 uur kun je genieten van onvervalste Beep! Beep! Radio, met uiteraard veel aandacht voor de Utrechtse indiescene. In het derde uur buigt een deskundig panel zich over de nieuwe releases van Utrechtse bodem. Ditmaal bestaat het panel uit Jesse Beuker van In A Cabin With), Vincent Lemmen van de band GEM en Sanne Mus van onder andere Ruby Q.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht