Onder Invloed: Joosk Onder Invloed: Joosk

Wilco, Doe Maar en Wham

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

Onder Invloed: Joosk

Wilco, Doe Maar en Wham

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Voor zijn onvolprezen site Onder Invloed nodigt Matthijs van der Ven artiesten uit om drie voor hen definiërende covers te spelen. Afgelopen week kwam de sessie van Joost Oskamp, nu vooral nog bekend als bassist van Taxi To The Ocean, online. Met nummers van Wilco, Doe Maar en Wham gunt Joosk (want zo heet hij nu) ons alvast een licht vervreemend maar vooral lekker voorsmaakje op zijn binnenkort te verschijnen solodebuut.

Wilco, Doe Maar en Wham

Voor zijn onvolprezen site Onder Invloed nodigt Matthijs van der Ven artiesten uit om drie voor de artiest definiërende covers te spelen. Afgelopen week kwam de sessie van Joost Oskamp, nu vooral nog bekend als bassist van Taxi To The Ocean, online. Met nummers van Wilco, Doe Maar en Wham gunt Joosk (want zo heet hij nu) ons alvast een licht vervreemden maar vooral lekker voorsmaakje op zijn binnenkort te verschijnen solodebuut.

Met een secuur bijgehouden weblog hield Joosk ons de afgelopen maand op de hoogte van zijn vorderingen in stad des verderfs (L.A.) waar hij zijn debuut opnam. In die inspirerende omgeving werd ondertussen Obama werd geïnaugureerd, stortte de economie in en bleef Joosk even opgewekt als altijd. 20 maart zal hij in het voorprogramma van Paulusma het resultaat van die opnames live ten gehore brengen. Wij staan, het notitieblokje in de aanslag, in ieder geval vooraan. Tot dan!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht