Fotografen 3VOOR12/Utrecht exposeren in EKKO Fotografen 3VOOR12/Utrecht exposeren in EKKO

Hoogtepunten 5 jaar 3VOOR12/Utrecht in concertbeeld

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Fotografen 3VOOR12/Utrecht exposeren in EKKO

Hoogtepunten 5 jaar 3VOOR12/Utrecht in concertbeeld

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Deze maand bestaat 3VOOR12/Utrecht officieel 5 jaar. Ter gelegenheid hiervan zijn nog tot 28 maart enkele fotografische hoogstandjes van onze eigen fotografen te zien in EKKO.

Hoogtepunten 5 jaar 3VOOR12/Utrecht in concertbeeld

Dit jaar, sterker nog, deze maand bestaat 3VOOR12/Utrecht 5 jaar. Om dit te vieren pakken we later deze maand uit met een groot feest in de popzaal aan de Bemuurde Weerd. Daarnaast heeft EKKO ons ook de eer gegeven een aantal van 3VOOR12/Utrecht's fotografische hoogstandjes tentoon te spreiden.

De expositie is samengesteld door Jorg Roosma en Martijn Zuidweg. Aan de hand van een selectie aan foto's hebben zij een overzicht proberen te geven van de muzikale rijkdom van Utrecht. Zo zijn er onder meer foto's te zien van Summer Darkness, 10 jaar 3VOOR12, Bevrijdingsfestival en Festival deBeschaving. De bands variëren van C-Mon and Kypski, GEM en Palloc tot The Hackensaw Boys en Friska Viljor.

De foto's zijn gemaakt door Tim van Veen, Reinier Asscheman, Irene Hadiprayinto, en Martijn Zuidweg en Jorg Roosma zelf. De foto-expositie was eerder al te zien in dB's en is nu verhuisd naar EKKO waar deze nog tot en met 28 maart te zien zal zijn.


Wat: Foto-expositie 3VOOR12/Utrecht
waar: EKKO, Bemuurde Weerd WZ 3, Utrecht
Wanneer: 6 maart 2008 tot en met 28 maart 2009

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht