Carrera presenteert videoclip Carrera presenteert videoclip

'I Don't Want To Work Anymore' met Dikke Dennis

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

Carrera presenteert videoclip

'I Don't Want To Work Anymore' met Dikke Dennis

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Goed nieuws van het americana-punk-rock front! Carrera is nog springleven en bewijst dat met een videoclip bij het nummer ‘I Don’t Want To Work Anymore’. Dit bestverkochte nummer van het in 2007 verschenen album ‘Black Sheep’ krijgt in de clip een surrealistisch tintje met een vette knipoog naar Mike Judge’s ‘Office Space’. Minstens even surrealistisch: Dikke Dennis, legendarisch dankzij Peter Pan Speedrock, heeft een innemend dienende rol in de clip.

'I Don't Want To Work Anymore' met Dikke Dennis

Goed nieuws van het americana-punk-rock front! Carrera is nog springlevend en bewijst dat met een videoclip bij het nummer ‘I Don’t Want To Work Anymore’.  Dit bestverkochte nummer van het  in 2007 verschenen album ‘Black Sheep’ krijgt in de clip een surrealistisch tintje met een vette knipoog naar Mike Judge’s ‘Office Space’. Minstens even surrealistisch: Dikke Dennis, legendarisch dankzij Peter Pan Speedrock, heeft een innemend dienende rol in de clip.  

De videoclip is geproduceerd door BPM Films en is hieronder in zijn geheel te zien. Carrera bestaat inmiddels dertien jaar, stond in de voorprogramma’s van o.a. Lagwagon en The Bloodhound Gang en is vastbesloten nog tot in de lengte der tijden door te rocken. Op de agenda staan in ieder geval weer veel nieuwe live-data en er wordt hard gewerkt aan nieuw materiaal.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht