Boudisque failliet Boudisque failliet

Amsterdamse vestiging was al verdwenen

, Atze de Vrieze

Boudisque failliet

Amsterdamse vestiging was al verdwenen

Atze de Vrieze ,

Een jaar na de Amsterdamse vestiging is nu ook Boudisque in Utrecht verdwenen. Het Algemeen Dagblad meldt dat de winkel in de Drieharingstraat failliet is.

Amsterdamse vestiging was al verdwenen

Een jaar na de Amsterdamse vestiging is nu ook Boudisque in Utrecht verdwenen. Een aangeslagen directeur Richard van der Veen bevestigt dat de winkel failliet is, maar is op dit moment niet in staat uitgebreider commentaar te geven.

Van der Veen vertelde vorig jaar dat de winkel in Amsterdam ten onder ging aan de concurrentie met het internet. “Het is mooi dat het rondje Boudisque warme gevoelens bij mensen opwekt, maar dat is helaas precies waar de schoen wringt: voor veel mensen is het nostalgie”, zei hij over de sluiting in Amsterdam.

De winkel in Utrecht kon in eerste instantie wel open blijven, omdat het filiaal een grote afdeling klassieke muziek had, die een oudere doelgroep trok. Dat gold ook voor aanzienlijke afdelingen wereldmuziek en films. Popmuziek verkocht Boudisque in Utrecht ook. Met name metal- en gothicliefhebbers vonden bij Boudisque een ruime selectie. Met het faillissement valt ook het doek voor de winkel in Nijmegen, die alleen dvd's verkocht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht