Australische punklegende in dB’s (win kaarten!) Australische punklegende in dB’s (win kaarten!)

The Hard-ons naar Nederland voor eenmalige show in Utrecht

, Tekst: Kris Coorde

Australische punklegende in dB’s (win kaarten!)

The Hard-ons naar Nederland voor eenmalige show in Utrecht

Tekst: Kris Coorde ,

Bij dB’s hebben ze stilaan een patent op het boeken van fantastische garage bands. Nadat ze aan de Cartesiusweg nog maar paar maanden geleden konden pochen met een exclusieve Dirtbombs show, staan woensdag de Australische punks van The Hard-ons op de planken voor hun enige show in Nederland.

The Hard-ons naar Nederland voor eenmalige show in Utrecht

Bij dB’s hebben ze stilaan een patent op het boeken van fantastische garage bands. Nadat ze aan de Cartesiusweg nog maar paar maanden geleden konden pochen met een exclusieve Dirtbombs show, staan woensdag de Australische punks van The Hard-ons op de planken voor hun enige show in Nederland. Mensen die denken dat ze down under niet meer te bieden hebben dan Midnight Oil en Inxs of dat het daar niet harder wordt dan AC/DC moeten zich maar laten verbazen door het viertal uit Sidney.

Australie heeft een reputatie voor goede garage rock bands, denk maar aan Radio Birdman en The Saints. The Hard-ons - opgericht in 1981 - passen ook in dit rijtje. Na bijna 30 jaar zijn ze dan ook een van de bekendste exportproducten van Australie (samen met Mick Dundee natuurlijk). Hun 14 albums verkochten in totaal al meer dan 250000 stuks en met een nieuwe plaat in het vooruitzicht, zal dit aantal alleen nog maar toenemen!

The Hard-ons weten perfect bubblegum en surf een smerige punksound te geven. Hun shows zijn hard en venijnig, maar ook heel zoet. Motorhead die Beach Boys nummers spelen, wordt wel eens gezegd. Niet te missen dus!

3voor12 Utrecht geeft 3x2 kaarten weg voor The Hard-ons op woensdag 25 maart. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is een mail sturen naar prijsvraag@3voor12utrecht. De kaarten worden weggegeven aan de eerste mailers, dus wees er snel bij.

 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht