3VOOR12/Utrecht op Tweetakt in beeld 3VOOR12/Utrecht op Tweetakt in beeld

The Giants of Húsavík, Dial Prisko, L'Enfer en meer

, Foto's: Martijn Zuidweg & Bart Schalkwijk

3VOOR12/Utrecht op Tweetakt in beeld

The Giants of Húsavík, Dial Prisko, L'Enfer en meer

Foto's: Martijn Zuidweg & Bart Schalkwijk ,

Zaterdag nam 3VOOR12/Utrecht de Katrina kerk op de Neude over om de bezoekers van festival Tweetakt te overspoelen met muziek, fijne muziek. Hier zijn de beelden.

The Giants of Húsavík, Dial Prisko, L'Enfer en meer

Alle devoten dringen zich naar het podium om de preek van 3VOOR12/Utrecht te horen. De boodschap: muziek, goede muziek! Te openen met de gele letters van Tududuh. De puntige liedjes komen goed uit de verf met een cover van Das Pop misschien wel als hoogtepunt. I Am Oak weet de rumoer niet te sussen, maar maakt indruk als driemansformatie met dromerige gitaarliedjes. Afsluiter van de middag is Dial Prisko. Een set die bestaat uit geheel nieuwe liedjes, zelfs de klassieker 'Train' wordt overgeslagen. Het gaat er allemaal wat rommelig aan toe, maar het spelplezier spat ervan af.

De avond begint extra sfeervol met dank aan de rookmachine en John F. Dennedy Munk. De liveprestaties van de groep uit Amersfoort zijn allerminst foutloos. De echte fans laten zich hierdoor niet uit het veld slaan en bouwen een feestje. Maurits Westerik (GEM) en Jason Kohnen (Bong-Ra) maken indruk als The Giants of Húsavík. Sfeervol, dromerig, duister. L’Enfer eindigt met hardheid om je vingers bij af te likken.

Gezien: 3VOOR12/Utrecht op Tweetakt met Tududuh, I Am Oak, Dial Prisko, John F. Dennedy Munk, The Giants of Húsavík, L'Enfer
Zaterdag 21 maart 2009

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht