Weekagenda week 7 Weekagenda week 7

SSM, 030303, Roosbeef en The Clash of the Titans

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Weekagenda week 7

SSM, 030303, Roosbeef en The Clash of the Titans

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

De weekagenda van week 7 met: SSM, 030303, Roosbeef en The Clash of the Titans en meer.

SSM, 030303, Roosbeef en The Clash of the Titans

De weekagenda van week 7 met: SSM, 030303, Roosbeef en The Clash of the Titans en meer.

Wie: SSM, Lillian Hak en We Love People in Bearsuits

Wat: SSM uit Detroit serveert een even kruidige als goed te verteren mix van garage-rock, krautrock, psychedelica en electro. Tevens aanwezig: Utrechters Lillian Hak en We Love People in Bearsuits

Waarom: SSM uit Detroit tekent graag buiten de lijntjes en heeft daarmee inmiddels twee inventieve popplaten gemaakt waar het experiment een duidelijk doel dient: mooie liedjes vol schwung. Dat daarbij de Detroitse roots nimmer worden vergeten geeft de band net dat stukje garage-credibility mee waardoor de liefhebber zich wel drie keer bedenkt voordat hij/zij zich weer zielloos op de bank gooit om ‘Wie is de Mol’ te kijken. Tel daar vervolgens ook nog de aanwezigheid van het immer opbeurende We Love People in Bearsuits en electro-heldin Lillian Hak bij op en het moet wel erg gek lopen wil dB’s niet volstromen met Mensen met Smaak.

Waar: dB’s

Wanneer: Donderdag 12 Februari

 

Wie: DMX Krew, T99, 030303 Rave Team

Wat: 030303 The Rave Edition 03. Rave dus.

Waarom: NL30 schreef onlangs al juichend dat Rave (u weet wel, die vrolijke stroming uit de jaren 80) weer helemaal terug is. Volgens het gratis uitgaansblaadje is Utrecht zelfs de Rave-stad van het land.

Check dus zelf hoe hard Rave in ons stadje inslaat en pak die positieve shine!

Waar: Tivoli de Helling

Wanneer: Vrijdag 13 januari

 

Wie: Let's Go To Berlin, Imapala, The Redlocks, Marcok & Roll, Klopje Popje.

Wat: Halve Finale Clash of the Titans

Waarom: na tien uitputtende voorrondes is het kaf deskundig van het koren gescheiden. De overgebleven bands hebben allemaal op hun eigen manier genoeg reden om te geloven in de eindwinst. Beleef deze spannende strijd zelf en zie nieuw Utrechts talent als eerste.

Wanneer: Vrijdag 13 februari

Waar: dB's

 

Wie: Roosbeef

Wat: een raar meisje met rood haar en gekke teksten over een verdwenen boerderij

Waarom: Toen Roosbeef onlangs bij de Wereld Draait Door langskwam wist Matthijs even niet wat hem overkwam. Er kwam namelijk geen zinnig woord uit. Vond hij, en de rest van Nederland. Behalve u en ik natuurlijk. Wij begrijpen Roos en, belangrijker, wij houden van haar. Juist om de ontwapenende naïviteit, het gebrek aan schaamte en de prachtige liedjes. Roosbeef op Valentijnsdag in EKKO. Er zijn dagen dat het leven ons minder hard toelacht.

Waar: EKKO

Wanneer: Zaterdag 14 februari

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht