The next Fred Siebelink The next Fred Siebelink

Utracksers Suzanne Stoppels en Sander Hoogendoorn finalisten KX Radio

, Tekst: Joni Prescher

The next Fred Siebelink

Utracksers Suzanne Stoppels en Sander Hoogendoorn finalisten KX Radio

Tekst: Joni Prescher ,

Twee Utracks presentatoren hebben weten door te dringen tot de finale van de KX Factor op KX Radio. Een van hen zal uiteindelijk op zondagmiddag een programma krijgen, als opvolger van Fred Siebelink. Suzanne en Sander gaan gebroederlijk de ‘strijd’ aan.

Utracksers Suzanne Stoppels en Sander Hoogendoorn finalisten KX Radio

KX radio, het internetradiostation van Rob Stenders, is enige tijd geleden begonnen met een heuse jacht op nieuw radiotalent onder de naam de KX Factor. In het programma gaat dj Fred Siebelink op zoek naar een nieuwe presentator voor zijn eigen zondagmiddaguurtjes.

In de afgelopen maanden heeft aanstormend radiotalent uit heel Nederland een demo op kunnen sturen die in de  uitzending werd beluisterd. Het publiek en Fred Siebelink zelf bepaalden wie er door zouden gaan naar de volgende ronde. Inmiddels zijn de twee finalisten bekend. Dit zijn niemand minder dan onze eigen Utracks presentatoren Suzanne Stoppels en Sander Hoogendoorn! Beiden mogen zondag 8 februari tussen 14.00 en 16.00 uur een half uur radiomaken en zullen strijden om de begeerde stoel van Siebelink.

Suzanne is al een tijdje bezig in radioland, maar dit is wel een ‘once in a lifetime’ kans met Rob Stenders in de jury. “Het is tegelijkertijd raar en leuk dat het uitgerekend twee presentatoren van Utracks zijn die in de finale staan. Utrecht staat bekend om de getalenteerde bands die er vandaan komen. Nu blijkt dat er misschien ook wel veel talentvolle dj’s rondlopen."

Toen Suzanne hoorde dat ze samen met Sander in de finale stond heeft ze hem gelijk gebeld. Als Utracks collega’s zullen ze gebroederlijk samen gaan en ook weer samen naar huis gaan. Als collega’s, niet als concurrenten.

Volgens Sander zouden ze elkaar als concurrenten eigenlijk uit de grond van hun hart moeten haten, maar dit is helemaal niet het geval. Wel gaat hij natuurlijk heel goed zijn best doen. “Het is te gek! Een grote kans om mijn gezicht te kunnen laten zien bij de grote namen. Wie er wint zullen we wel zien, maar ik verwacht dat we prima in een auto terug kunnen naar Utrecht.”

Suzanne Stoppels en Sander Hoogendoorn zijn zondag 8 februari tussen 14.00 en 16.00 uur te horen bij het programma KX Factor op KX Radio. Om te luisteren naar KX Radio en voor meer informatie ga je naar http://www.kxradio.nl.

In de tussentijd zijn Suzanne en Sander natuurlijk ook gewoon te beluisteren bij Utracks op 103.4 op de kabel en via www.utracks.nl.

KX Radio werd in 2005 opgericht door Rob Stenders. Inmiddels zitten er naast Stenders veel andere bekende dj’s bij het station, onder wie  Fred Siebelink en Henk Westbroek. De slogan van KX Radio is "For The Love Of Music". Het mooie van KX Radio is dat de discjockey’s zelf bepalen welke muziek ze draaien.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht