Hard van Utracks met Bobby Kingsize Hard van Utracks met Bobby Kingsize

Woensdag op het Utracks Kingsize menu: 'Summer Is Leaving Town'

, Tekst: redactie Utracks

Hard van Utracks met Bobby Kingsize

Woensdag op het Utracks Kingsize menu: 'Summer Is Leaving Town'

Tekst: redactie Utracks ,

Vooruitlopend op de officiële cd-presentatie in dB’s komen de mannen van Bobby Kingsize op woensdag 11 februari naar de Utracks studio, waar ze te gast zijn bij Hard Van Utracks. Verder: optredens van Mark & The Spies en The Better Offs.

Woensdag op het Utracks Kingsize menu: 'Summer Is Leaving Town'

‘Summer Is Leaving Town’ is de titel van de nieuwe plaat van Bobby Kingsize. Ondanks een kleine bezettingswissel - Robbie Riot is als bassist toegetreden tot de band – is het recept onveranderd gebleven: straight up, rechttoe rechtaan rawk ’n roll.

Vooruitlopend op de officiële presentatie in dB’s op 22 februari woensdag exclusief een aantal tracks van het nieuwe album voorzien van de nodige uitleg door de mannen van Bobby zelf.

Natuurlijk is er zoals altijd ook weer van alles te winnen bij Hard van Utracks. Onder andere vrijkaarten voor Subbacultcha! op 21 februari in dB’s en voor de cd-presentatie van Bobby Kingsize op 22 februari. Daar krijg je dan bovendien ook nog een origineel Bobby Kingsize t-shirt bij cadeau!!

Utracks neemt daarnaast afscheid van Richard van Galen. Omdat dit natuurlijk niet zomaar voorbij kan gaan hebben we een knallende uitzending in petto. Heet nieuws, nieuwe muziek en een aantal van Richard’s hoogtepunten na drie jaar Utracks. Het tweede uur zijn ‘The Better Offs’ en ‘Mark & the Spies’ live in de studio.


Luisteren dus!

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht