Weekagenda week 18 Weekagenda week 18

Club 3VOOR12/Utrecht Festival, Eric Vloeimans, Ponoka en The Medics

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

Weekagenda week 18

Club 3VOOR12/Utrecht Festival, Eric Vloeimans, Ponoka en The Medics

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

De nieuwe weekagenda voor deze week van feest met koninginnen en arbeiders.

Club 3VOOR12/Utrecht Festival, Eric Vloeimans, Ponoka en The Medics

De nieuwe weekagenda voor deze week van feest met koninginnen en arbeiders.  

Wanneer: donderdag 30 april
Wat: het oranjefestijn om niet of juist wel te missen
Waar: Ridderschapstraat 8 
Wie: The Medics 

Waarom: The Medics schopte het al aardig ver in de Utrechtse bandwedstrijd Clash of the Titans en beloven nu Koninginnedag onveilig te maken met poprock á la Editors, The Strokes met een vleugje Morrissey. Waar EKKO en Tivoli uitpakken met grootse feesten en dB’s recalcitrant als een ware republikein de deuren sluit, doen The Medics het op hun eigen manier. Deze band staat vanaf drie uur ’s middags op het dak van de Ridderschapsstraat 8 om nietsvermoedende blokfluitende kleuters en koopjesjagers van hun kleedjes te blazen. 

Wanneer: vrijdag 1 mei
Wat: Een avond vol muziek om goed bij te zweten zoals een ware muziekarbeider dat betaamt
Waar: dB’s 
Wie: Club 3VOOR12/Utrecht festival met The Medics, Skipper, Mercy Giants, Hagy, Eddy Current en DS-10 Dominator

Opgelet: voor u het uzelf nooit vergeeft, hierbij een aankondiging voor het heuse Club 3VOOR12/Utrecht Festival, aanstaande vrijdagavond. Met zes zorgvuldig geselecteerde acts, muzikale variatie in overvloed én het afscheid van programmeur Sebastiaan Janssen. Skipper, Mercy Giants, The Medics, Hagy, Eddy Current en DS-10 Dominator zijn present. En u dus. Met al uw vrienden. Tot vrijdag!  

Wanneer: zaterdag 2 mei
Wat: Trompet-godfather die je muzikale grenzen oprekt en verlegt
Waar: SJU Jazzpodium 
Wie:
Eric Vloeimans’ Gatecrash

Waarom: Echt bijzonder is het niet meer, zo’n kort promo-optreden bij De Wereld Draait Door. Iedereen staat daar tegenwoordig! Eric Vloeimans, voormalig trompetdocent van Kyteman, mocht de afgelopen weken zelfs twee keer langskomen. En dat is dan wel weer bijzonder. Zaterdag staat de trompetvirtuoos met zijn band Gatecrash tastbaar en dichtbij in SJU. In deze formatie blijft de trompettist zichzelf en zijn vernieuwingsdrang trouw door de luisteraar mee te nemen op een avontuurlijke reis langs de mogelijkheden van het gewaagd trompetteren. Met band, groovy ritmes en zijn fluwelen trompetklanken zal het vast nog lang onrustig blijven in SJU. 

Wanneer: zaterdag 2 mei
Wat: Lieflijke popliedjes om bij weg te dromen
Waar: EKKO 
Wie: Ponoka presenteert ‘Built to Fly’

Waarom: Goed nieuws voor de liefhebber van het fijnzinniger poplied! Ponoka, toch wel de plaatselijke leverancier van schoonheid op maat, komt met een nieuw album. De presentatie van dat album ‘Built to Fly’ is in EKKO en de kans is redelijke groot (100%!) dat u achter elkaar een rits wonderschone liedjes gaat horen. Schrikt het warm-christelijke imago van deze vriendelijke jongens en meisje u als zondaar wat af: geen zorgen, de liedjes zijn ook voor de hartgrondigste godontkenners prima te verteren. Bij Ponoka hoort u niets over hel en verdoemenis maar eerder de perfecte soundtrack om nog maar eens met een rode blos op de wangen weg te vliegen naar een wereld vol melk, honing en mooie meisjes.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht