Weekagenda week 17 Weekagenda week 17

Harold, K, Most Unpelasant Men, Onder Invloed Live, Green Hornet

, Tekst: Casper Sikkema

Weekagenda week 17

Harold, K, Most Unpelasant Men, Onder Invloed Live, Green Hornet

Tekst: Casper Sikkema ,

Een nieuwe weekagenda met Harold, K, Most Unpelasant Men, Onder Invloed Live, Holy Fuck, Green Hornet en gratis kaarten.

Harold, K, Most Unpelasant Men, Onder Invloed Live, Green Hornet

Wanneer: woensdag 22 april
Wat: Onder Invloed met Marien Dorleijn en Bertolf
Waar: U-Rock

Waarom: Bertolf had onlangs een hit met 'Another Day' en Marien Dorleijn heeft met Moss al ruimschoots bewezen prachtige liedjes te schrijven. Woensdag staan ze samen voor het luttele bedrag van vijf euro in het smal bemeten, maar daarom alleen maar geschiktere, U-Rock voor een nieuwe editie van Onder Invloed Live.

Wanneer: woensdag 22 april
Wat: Harold K en Most Unpleasant Men
Waar: Beauforthuis, Austerlitz!

Waarom: Harold K heeft in het verleden de schrijvers van deze website tot talloze mooie, opbouwende en naar meer smachtende woorden weten te verleiden. Inmiddels is het alweer een tijdje stil rond de songsmid, al komen gestaag hoopvolle berichten naar buiten. Zo schijnt Harold nieuw werk op te nemen met de jongens van Most Unpleasant Men. Laten de twee aanstaande woensdag nu net samen in het Beauforthuis in Austerlitz staan. Reden genoeg dus om eens een verfrissend kijkje buiten de stad te nemen om deze twee Utrechtse prachtacts in een mooie setting aan het werk te zien.

Wanneer: Donderdag 23 april
Wat: Holy Fuck
Waar: Tivoli de Helling

Waarom: Holy Fuck aanraden is een open deur intrappen. Iedereen die er vorig jaar op Lowlands bij was, weet dat de combinatie van rock en dance bij Holy Fuck uitdraait op een gegarandeerd feest waarvan, als de damp is opgetrokken, de high nog wel even doordendert. Hou je van het leven? Vind je lekker eten lekker? Word je ook zo blij van een koele lentebries op je wangen? Ben je, samenvattend, ook gewoon maar een mens: grijp dan deze kans. Holy Fuck gaat je laten dansen. En zweten. En ja echt, Holy Fuck maakt je gelukkiger!

Wanneer: vrijdag 24 april
Wat: Green Hornet
Waar: dB's

Waarom: Allereerst omdat het gratis is. Als je snel bent tenminste. Wij geven namelijk 2x2 kaarten weg voor deze onvervalste rock&rollshow. Waarom je dat zou willen? Nou, als vuile, maar doodeerlijke rock&roll ergens tussen The Velvet Underground en een smerige Killers in iets is waar je hart sneller van gaat kloppen, is Green Hornet een absolute aanrader. Met orgel, hart en ziel speelt de band al heel wat jaren mee in het clubcircuit, toch is het heilige vuur nog lang niet gedoofd. Kom dat zien, horen en voelen.

Die gratis kaarten. Hoe je die krijgt? Stuur een mailtje met daarin het correcte antwoord op de vraag naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl

vraag: noem minstens twee bands waar leden van Green Hornet in het verleden voor actief zijn geweest.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht