Weekagenda week 15 Weekagenda week 15

Gedichtenkermis, We vs. Death en Rauweekender

, Tekst: Casper Sikkema

Weekagenda week 15

Gedichtenkermis, We vs. Death en Rauweekender

Tekst: Casper Sikkema ,

De weekagenda met daarin de release-show van We vs. Death, Rauweekender en de Gedichtenkermis!

Gedichtenkermis, We vs. Death en Rauweekender

Wanneer: woensdag 8 april (vanavond!)
Wat: Gedichtenkermis
Waar: SJU Jazzpodium
Wie: Ingmar Heytze, Jan Schellink, Bram Zaliger en nog veel meer!

Waarom: Zoals de trouwe lezer van de weekagenda inmiddels wel zal weten, barst van een fijn potje poëzie ons zo versteende hart direct open met een emotionele lofzang op de kracht van het verheven woord. Jan Schellink bedacht iets waarvan de genialiteit waarschijnlijk pas echt zichtbaar wordt door het zelf te ervaren. Vanavond zal in SJU de Gedichtenkermis losbarsten: dichters en blazers zullen samen geluiden, woorden en stiltes omzetten in pure momenten van schoonheid. Dus, wat nou Liverpool - Chelsea? Tot vanavond in SJU!

Wanneer: hele weekend
Wat: Rauweekender
Waar: Tivoli Oudegracht
Wie: 2MANY DJ'S, Boys Noize, Le Le en nog veel meer.

Waarom: Rauweekender, het jaarlijkse hoogtepunt van de Utrechtse dance-agenda, pakt ook dit jaar weer indrukwekkend uit. De vrijdag en zaterdag zijn met 2many dj's en Boys Noize al strak uitverkocht. Voor zondag zijn er nog wel kaarten te verkrijgen. De line-up met A-trak, Mehdi, Joost van Bellen en het op de valreep toegevoegde Le Le schreeuwt ook deze zondag om uw shinende aanwezigheid. Om niets te missen zal 3VOOR12/Utrecht dit weekend zo volledig mogelijk coveren. Dus partypeeps, check die site gewoon dit weekend!

Wanneer: zaterdag 11 april
Wat: Presentatie nieuw album We vs. Death
Waar: Tivoli de Helling
Wie: Toktek, Jelle Buma, I am Oak, We vs. Death

Waarom: We vs. Death presenteert zaterdag zijn langverwachte nieuwe album. ‘A Black House, A Coloured Home' heet ie en volgens de ons al toegesnelde berichten is het weer een product van pure, eerlijke en vooral ook tot de laatste noot boeiende schoonheid. Gerben Houwer zingt zelfs! Ook voor de esthetica is ‘A Black House, A Coloured Home' dankzij een prachtige hoes met Kunst & Vouwwerk een essentiële aanwinst. Samen met Toktek, Jelle Buma, lokale held I am Oak en andere smaakvolle verrassingen moet het gek lopen wilt u niet met een gelukzalige glimlach aanschuiven bij het paasontbijt. 

Wil jij gratis naar Rauweekender? Dankzij je vrienden van 3VOOR12/Utrecht kan dat. Wij geven 1x2 kaarten weg. Wees dus snel en stuur een aardig mailtje naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl met daarin je naam en telefoonnumer. Wie weet heb jij zomaar een te gek weekend!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht