Eleven, Marike Jager, Nobody Beats The Drum en Skiggy Rapz winnen Grote Prijs Eleven, Marike Jager, Nobody Beats The Drum en Skiggy Rapz winnen Grote Prijs

Zowel winnaar Pop/Rock als Dance afkomstig uit Utrecht

, Redactie 3VOOR12 VPRO,

Eleven, Marike Jager, Nobody Beats The Drum en Skiggy Rapz winnen Grote Prijs

Zowel winnaar Pop/Rock als Dance afkomstig uit Utrecht

Redactie 3VOOR12 VPRO, ,

Afgelopen weekend was het behalve voor pakjesavond ook weer tijd voor de jaarlijkse finale van Nederlands grootste talentenjacht voor van het alternatieve clubciruit: De Grote Prijs van Nederland. In totaal 28 acts deden een greep naar de springplank voor een carrière in de Nederlandse muziekscène. Nobody Beats The Drum (Dance), Marike Jager (Singer/Songwriter), Eleven (Pop/Rock) en Skiggy Rapz (RnB/Hiphop) grepen raak.

Zowel winnaar Pop/Rock als Dance afkomstig uit Utrecht

Afgelopen weekend was het behalve voor pakjesavond ook weer tijd voor de jaarlijkse finale van Nederlands grootste talentenjacht voor van het alternatieve clubciruit: De Grote Prijs van Nederland. In totaal 28 acts deden een greep naar de springplank voor een carrière in de Nederlandse muziekscène. Nobody Beats The Drum (Dance), Marike Jager (Singer/Songwriter), Eleven (Pop/Rock) en Skiggy Rapz ( RnB/Hiphop) grepen raak. Zij kregen meer dan de Sint ze ooit had kunnen geven: behalve € 5000,- en twee dagen studiotijd in de beroemde Wisseloord Studio’s, zijn de vier winnaars ook verzekerd van optredens op grote festivals. Zo speelt pop/rock winnaar Eleven op Lowlands en Metropolis en Nobody Beats The Drum op Dance Valley en Extrema. Marike Jager mag naar het Crème de la Crème festival en Folkwoods en Skiggy Rapz zal het podium van Parkpop en het Virus festival beklimmen.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht