3voor12/Tilburg en De Hopmannen presenteren 'Bier In De Tuin' 3voor12/Tilburg en De Hopmannen presenteren 'Bier In De Tuin'

Middag gevuld met muziek en bier

, Redactie 3voor12/Tilburg

3voor12/Tilburg en De Hopmannen presenteren 'Bier In De Tuin'

Middag gevuld met muziek en bier

Redactie 3voor12/Tilburg ,

Een nieuw initiatief is geboren. Op zondag 23 augustus organiseren café Bakker en de Hopmannen voor het eerst 'Bier In De Tuin', een bierproefmiddag waarbij de Hopmannen verschillende jonge, innovatieve Nederlandse brouwerijen de kans geven hun producten te presenteren. 3voor12/Tilburg is gevraagd de dag van muzikale omlijsting te voorzien en dat gaan we doen met behulp van Tilburgs singer-songwriter talent.

Voor de middag hebben wij talent gevonden met bijvoorbeeld To Twelve, de band rondom Olga Meulendijk en Jasper Buiten die bulken van fijne songs. Tevens hebben wij met Dennis Wels een rocker uitgenodigd die voor de gelegenheid akoestisch nummers van Bruce Springsteen ten gehore gaat brengen naast zijn uitgebreide eigen repertoire. Hij heeft met zijn eigengereide vertoning van de nummers van 'The Boss' al heel wat podia mogen aandoen en zal perfect passen in de sfeer van 'Bier in de Tuin'.

Last but not least wereldreiziger Bridget die nog maar net terug is van een reis, maar binnenkort dus alweer op de planken staat. Zij zal samen met haar band Bridget and the Goldfish een akoestisch optreden weggeven gevuld met haar mooie folkmuziek. 

 
De bierbrouwers die acte de presence komen geven zijn de Kaapse Brouwers uit Rotterdam, Two Chefs Brewing uit Amsterdam, De Bierderie uit Wormerveer, Van De Streek uit Utrecht en ook Brabant mag niet ontbreken; de brouwers van Van Moll uit Eindhoven zijn aanwezig.
 
Bier in de Tuin vindt op zondag 23 augustus plaats bij Café Bakker op de Korte Heuvel. Entree tot Bier in de Tuin kost €12,50 inclusief €2,50 onderpand voor het festivalglas (.15cl) en 3 festivalmuntjes. Losse muntjes kosten €2,50 per stuk. De middag begint om 13.00 en eindigt grofweg om 19.00. Zie voor meer info de website van De Hopmannen: www.hopmannen.nl.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg