Popronde Tilburg vrijdag van start Popronde Tilburg vrijdag van start

Dertig bands treden in binnenstad op

, 3VOOR12/Tilburg

Popronde Tilburg vrijdag van start

Dertig bands treden in binnenstad op

3VOOR12/Tilburg ,

Er staat aanstaande vrijdag weer een hoop te gebeuren in het centrum van Tilburg. Dertig bands treden op in de meest uiteenlopende plekken en Cul de Sac is het 3VOOR12 Hollandse Nieuwe podium. In de Cul delen we tevens de nieuwe Hollandse Nieuwe sampler uit en zijn er Popronde cd's te winnen.

Dertig bands treden in binnenstad op

Er staat aanstaande vrijdag weer een hoop te gebeuren in het centrum van Tilburg. Dertig bands treden op in de meest uiteenlopende plekken en Cul de Sac is het 3VOOR12 Hollandse Nieuwe podium. In de Cul delen we tevens de nieuwe Hollandse Nieuwe sampler uit en zijn er Popronde cd's te winen.

In de Cul de Sac kun je vanaf tien uur de rammelpop van Yoshimi! beluisteren. Rotterdammer Niek Hilkmann nam met zijn laptop met een echte DIY-attitude mooie liedjes op vol met speelgoedgeluidjes. Live wordt hij ondersteund door een band. Later op de avond om half twaalf treedt het Eins, Zwei Orchestra op. 'Orchestra' is een groot woord voor duo Stefan en Lydia van Maurik, maar de shoegazer die ze maken heeft eenzelfde impact.

3VOOR12/Tilburg gaat uitgebreid verslag doen van de Popronde en verzorgt tevens de afterparty in de Cul. Kidnap The DJ en DJ Komkommerschijfje draaien vanaf twaalf uur 's nachts in de kroeg. Tevens worden er samplers uitgedeeld van Hollandse Nieuwe. De officiele afterparty van de Popronde vindt plaats in Café Extase met de band So What vanaf kwart over één. Popronde cd winnen? Mail naar redactie@3voor12tilburg.nl. Voor het volledige programma van Popronde, check de website.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg