Zaterdag: Een maniakale The Despised veroorzaakt hels vuur in Little Devil Zaterdag: Een maniakale The Despised veroorzaakt hels vuur in Little Devil

Union Town weet de balans te vinden tussen punk en hardcore

, Jornt Buijs, Marjolein de Vliegher,

Zaterdag: Een maniakale The Despised veroorzaakt hels vuur in Little Devil

Union Town weet de balans te vinden tussen punk en hardcore

Jornt Buijs, Marjolein de Vliegher, ,

Little Devil is vol, het is donker en het stinkt naar zweet; kortom Little Devil is wakker en klaar om te rocken! Union Town wakkert het vuurtje aan, The Despised zet Little Devil in vuur en vlam.

Union Town weet de balans te vinden tussen punk en hardcore

Union Town heeft er zin in en tot hun eigen verbazing is Little Devil vol. Met een zanger die vol overgave zijn pijnen in de microfoon brult, zet Union Town een gevarieerde show neer. Hoewel de drums en bas er flink op inhakken, zorgt het gitaarwerk voor de nodige melodie. Het tempo wordt helaas een beetje uit het optreden gehaald, omdat er geen setlist gemaakt was, dus tussen elk nummer ontstaat er een kleine discussie welk nummer gespeeld gaat worden. De binnenkomst van The Despised wordt gevolgd door een legertje aan punkers met hanenkammen en leren jacks. The Despised speelt kort en krachtig, zo ook de soundcheck: “bla bla bla bla, sounds good”. Hij had hier beter wat meer tijd voor kunnen nemen, want vooral het geluid van de zang valt weg tegen de muzikale muur. Dit is jammer, want de band gaat als een tornado door Little Devil. De maniakaal uit zijn ogen kijkende zanger commandeert het publiek om een stevige pit te bouwen. Het publiek gehoorzaamt braaf en de hel breekt los. Het leuke aan Little Devil is dat het podium te klein is om een hele band te huisvesten. Elke band gaat hier op een eigen manier mee om, The Despised lost dit op door de zanger half in de pit voor het podium neer te zetten. Dit is ook de perfecte plaats voor de zanger, hier heeft hij de ruimte om het publiek nog meer op te jutten. Met de Ace of Spades als toegift is het feest compleet en wordt het nog een lange nacht in Little Devil.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg